İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

sedo hakkında soru

bykarizma42

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba sedo hakkında kafama takılan. mesela internet kafeye oturdum kendi sitemi açtım. sedonun gösterdiği reklamlara binlerce kez tıklayıp tekrar kapattım yine para kazandırıyormu..??

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
:) evet olur. ama bu senin performansına bağlı. 1 saatte 2000 kez tıklayıp 30 $ kazananlar var. ne kadar çok çalışırsan kazanırsın. arada bir cafede pc değiştirirsen hile yaptığını anlayamazlar. ayda 1000 $ bile kazanabilirsin bu çalışma ile.
ama önemli olan hırs azim disiplin.

bykarizma42

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet olur. ama bu senin performansına bağlı. 1 saatte 2000 kez tıklayıp 30 $ kazananlar var. ne kadar çok çalışırsan kazanırsın. arada bir cafede pc değiştirirsen hile yaptığını anlayamazlar. ayda 1000 $ bile kazanabilirsin bu çalışma ile.

ARKADAŞLAR BU KOMİK DEĞİL. BEN CAHİL OLABİLİRİM SEDO HAKKINDA. AMA SİZ BİLMİŞLERİN BU TARAFTAN YARARLANIP AKILLARINCAA BİZİ KEK DURUMUNA DÜŞÜRMEYE ÇALIŞMALARI HOŞ BİR ŞEY DEĞİL. ŞİDDETLE KINIYORUM.......

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bykarizma42' Alıntı:
evet olur. ama bu senin performansına bağlı. 1 saatte 2000 kez tıklayıp 30 $ kazananlar var. ne kadar çok çalışırsan kazanırsın. arada bir cafede pc değiştirirsen hile yaptığını anlayamazlar. ayda 1000 $ bile kazanabilirsin bu çalışma ile.

ARKADAŞLAR BU KOMİK DEĞİL. BEN CAHİL OLABİLİRİM SEDO HAKKINDA. AMA SİZ BİLMİŞLERİN BU TARAFTAN YARARLANIP AKILLARINCAA BİZİ KEK DURUMUNA DÜŞÜRMEYE ÇALIŞMALARI HOŞ BİR ŞEY DEĞİL. ŞİDDETLE KINIYORUM.......

halk avcılığı yapmayın. arama bölümünü kullanın.

bykarizma42

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ya Arkadaşlar Allah Rizasi Için En üstte Yazan Soruma Normal Bir Cevap Yazin. Aradim Bulamadim. Biktim Yav

T

Turkyurdu.org

Misafir
kendini sedo'nun yerine koy. Cevap karsina gelir.
siradan bir toplist bile tekil hitleri saymayi beceriyorken , sedonun senin binlerce tiklamani cogul gormemesi, ustunede yuzlerce dolar vermesi sanirim asrin bombasi olurdu.

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
En yeni üyemiz, bykarizma42 (Hoşgeldiniz!)
:) neyse.

yasak arkadaşım yasak. her türlü hile ile yapılan tıklamalar yasak. bu internet işlerinde parayı verecek olan taraf bütün yöntemleri biliyor. ve bunlara karşı önlemlerini almış durumda. hile olayını unut. çok güzel bir site yapıp çok yüksek hit alıp bu işleri o zaman başlamalısın. bunun için çok iyi ingilizce bilmelisin. çok iyi tasarım yapabilmeli ve yenilikleri çok iyi takip edebilmelisin.

sanırım bu kadar açıklama yeter. daha ayrıntılı bilgi sedo da zaten var. forum içinde de var. lütfen üşenme.

C

constantine

Misafir
Yaparsan sedodan atılırsın. Aylık 500 euronun üzerinde para kazananlar bile çok detaylı bir şekilde incelenmekteler. Bir gün 10 euro ikinci gün 20 euro kazanırsan bile trafik artışından paranı vermeyebiliyorlar. Sen normal yolla kazanmaya bak. Yoksa fazlası bir yana aldığınıda kaybedersin.

oyuncu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
10 euro dan 20 çıkarsan 5 düşersen hiç bir şey olmaz. trafik gerçek olduğu sürece buda ziyaretçilerin gerçekliği ile ilgili trafik raporu bile istemeye bilir.
sedo sitenin nerden trafik çektiğini merak edecektir. bunu sana büyük ihtimalle soracaktır.

Sedo kullanmadığınız, trafiği olan domainlerin park yada satışını yapacağınız bir firmadır. reklam amaçlı siteleriniz için sedoyu kullanmanız mümkün değil.

E

erotikbul

Misafir
Sedo kullanmadığınız, trafiği olan domainlerin park yada satışını yapacağınız bir firmadır. reklam amaçlı siteleriniz için sedoyu kullanmanız mümkün değil.
+ bir milyon.
Kaç kere söyledik ama biz söyledikçe sedo sömürülmek isteniyor.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.