sedoya mail atman lazım tekrar göndermeleri için.mkiran' Alıntı:banada paypala ödedi ama benim paypal hesabı underifidmidir ne zıkımdır ondan olduğundan bende bilmediğimden parayı reddettim nasıl olcak şimdi bilmiyorum
cahveci' Alıntı:ok ben varım bu işte gelecek vadeden bi program önce trde oturtup sonra yurtdısında oturmalı
uyuz' Alıntı:arkadaşlar açıkçası neden sedoya bu kadar bağlanıldığını anlamıyorum.
sedo denilen şirket google ın domain parking programına üye. ve bu programa üye olabilmek için gereken tek şey 750.000 sayfa gösterimi. açıkçası iyinetten 10 dürüst webmaster ile bir proje başlatılsa 750.000 gösterim sağlanır ve bu sistemi kendimize kurabiliriz. affiliate programı yazmak derseniz o konuda da yardımcı olabilirim. tek sorun şirket olmak gerekiyor (en azından formda ilgili boşluğu doldurmak zorunlu).
herkes şunu biliyor ki "sedo tıklamaya çok iyi veriyor". iyi veriyor da googleın ona verdiğinin %50sini veriyor o bile çok iyi bir rakam. kısacası biraz büyük düşünmek lazım. isterse o 10 webmaster yeni webmaster almaz kendi içinde döner bu çark ve %50 sedo kazancı da ülkemizde kalır.