İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

SEO Chat forum grubu eksik !

S

serkantkar

Misafir
Sayın webmasterlar.

SEO bilgisi olmadan hit ziyaretçi gibi kelimeleri uzaktan seyrederiz. Bu foruma SEO bölümünün açılması lazım.

İnternet trafiğinin %85 inin google.com üzerinden çıktığı bir ortamda bu konuları da Türkçe olarak tartışmak lazım.

Ben sürekli bu konu üzerinde istifteyim. Benimle konu ile ilgili yazışmak, fikir paylaşmak isteyen arakadaşlar varsa email adresim (aradaki yıldızları silerek mail atın)

ser*kant@in*ternet*teyim.n*et

Bu arada site ile ilgisi olmadığı halde meta tagleri içine mp3 saks melodi gibi kelimeleri doldurarak hit almaya çalışan ama google tarafından banlenmiş PR-0 siteler görüyorum. Lütfen bu konuda bilgisi olamayan arkadaşları uyaralım.

Serkant KARACA
Bilgisayar Mühendisi.

S

Sticks

Misafir
Serkant ,
Bu başarılı teklifinden dolayı öncelikle seni tebrik ediyorum. Sürekli yurt dışı pazarında iş yapmakta ve SEO ile ilgilenmekteyim.

belirttiğin keywordlerden dolayı banlanmaları çok doğal çünkü google'ın sıkı kurallarını sende biliyorsun.

Sana şunu söylemeliyim ki , türkçe tartışalım demişsin fakat , şu an ben kalkıp seo/google veya PR ile alakalı bir konu açtığım zaman mutlaka geyik muhabbetler geçecek , yok hocam öyle olmaz bu böyledir , site content değil Google 'da meta tag önemlidir diyen onlarca amatör insanlar çıkacaktır. Bence şu an bu konu için çok erken.

İyiNet forum modları dahil Google teknolojisi yada SEO hakkında 0 (sıfır) bilgiye sahip olmakla beraber , birçok insanın , internet ticaret hayatında katkısı olan SEO konusunda onlarca geyiğe ve bilmişliğe başlayacağından eminim.

Ancak aramızda eğer ki bu konularda deneyimli , bilgili arkadaşlarımız var ise şimdiden SEO konusunda birkaç kısa eğitimi burada sağlayabilirler.

Başarılarının devamını diliyorum.

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
arkadaşlar biraz bilgi istiyorsanız sizlere bu cumartesinden itibaren çeşitli ipuçları tavsiyeler yayınlamaya başlayacağım. bunlar kendi tecrübelerim ve diğer kaynaklardan aldığım tercümeler olacak.

iyi çalışmalar...

S

Sticks

Misafir
tr.st , şahsen bilgim olmamasına rağmen böyle birşey yapmanı gönülden tebrik ediyor ve yazacağın bilgi/ipuçlarını dört göz ile bekliyor olacağım. Başarılar.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5