Merhaba arkadaslar
www.oyunefendisi.com sitesinin scriptini satın aldım Allahn razı olsun scriptin sahibi arkadas yardımcı oldu yavaş yavaş hitimizide artırmaktayız ama benim size sormak istediğim şey
site su anda seo uyumlu gözüküyor ama şu şekilde
http://www.oyunefendisi.com/oyun-15-390.html
yani burda oyun-15-390.htm bana bi faydası olmuyor benım bunu oyun kaegorisi - oyun isimi yada sadece oyun ismi şeklinde dğiştirmek istiyorum ama nasıl yapacagımı bilmiyorum çünkü fazla iyi değilim seo uymlu yapma konusunda
Scripti yapan arkadas bana değiştirilemiyeceğini söyledi ama bana inandırıcı gelmedi
Bana nasıl yapacagım konusunda yardımcı olursanız hatta yaparsanız çok sevinirim
Merhaba sanırım burada yanlış bir terim kullandınız ? yada ben öyle algıladım. Şimdi buraya gelip PHP 'den anlayan arkadaşlar yazacaklar sallamış felan diye ama onlar yazmadan ben size belirteyim..
Bana geldinizi MSN de aynen bu soruyu sordunuz. Logların hepsi bende duruyor. Ben size bunun değiştirilemiyeceğini kesinlikle söylemedim buyrun loglardan kopyalıyorum aynen şunu yazdım.
00:47:02 Horus 3K %6
[email protected] geldim
00:47:04 Horus 3K %6
[email protected] biliyorum da
00:47:05 Horus 3K %6
[email protected] scripti
00:47:08 Horus 3K %6
[email protected] listeid e göre ayarlı
00:47:15 Horus 3K %6
[email protected] oyuın ismine göre değil ondan dolayı
00:47:17 Horus 3K %6
[email protected] sonuc alamaazsınız
00:47:23 Horus 3K %6
[email protected] baştan o kısmı unuttugum için
size aynen bunları yazdım. Bunun açıklamasıda şu script Listeid 'ye göre ayarlı yani oyunları veritabanından çağırırken listeidsine göre çağırdıgımız için adres satırında ID şeklinde rakam yazıyor.. Eğer siz gidip o id yerine
oyun-15-Oyun İsmi.html yazarsanız sonuc alamazsınız. Benim açıklamam size buydu gelelim sorunuza.
Ben burada sattıgım tüm mallarda herkeze sınırsız destek çıktım kimseyi 1 kez bile en ufak sorununda bile geri çevirmedim herkezin yüzü burada lakin sizin istediğiniz şey scriptin komple SQL bağlantılarını değiştirmem gereken birşey buda gerçekten uzun bir olay scripti baştan aşağı irdelemem gereken bir olay bundan dolayı size gayet açık bir cevap yazdım.
Bunu nasıl ne zaman yapabilirim. Belki scriptin v2 yeni versiyonunda yapabilirim. Bundan eski alanlar faydalanabilir mi evet faydalanabilir script güncellemesi her zaman herkeze destek olarak zaten yapıyorum sadece farklı tasarımları ücretsiz vermiyorum herkeze tek tasarım.
zaten sizde bana aynen şunu yazmışsınız.
00:48:18
[email protected] Horus 3K %6 yani zorunlu bu şekilde kalacak googleden daha fazla hit alabilirdik o sekilde
00:48:28
[email protected] Horus 3K %6 teşekkürler yinede
O işlemi yaptırmazsanız zorunlu böyle kalacak evet lakin o işlemi yaparsanız yapılır kesinlikle ben size böyle birşey yapılamaz diye bir cümle kurmadım.
İsterseniz ilk günden bugüne kadar konuşmalarımızın oldugu tüm logları gönderebilirim.
Sevgilerimle