İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

SevgiCafe.Com Sitesi Hakkında bilgi.

ArkadaSYeri

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba: Arkadaslar.. www.Sevgicafe.com 'a Arkadaslık script'imi kursak yoksa Site ismi ile Alakali guzel portal bir sitemi yapmaliyiz bu konuda yorumlarınızı bekliyoruz.. saygılarımla iyi calimalar..

R

RadyoVatan

Misafir
arkadaşım bence arkadaşlık yada sohbet sitesi olabilir bu domain yinede sen bilirsin karar senin.

ArkadaSYeri

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet Oyle dusunuyorum ikiside bir oLucak benim dusuncem epeyce arkadaslık siteleri var ben bunu Guzel Bir Sohbet Portali haLine getirebilirim + Arkadaslık da Olabilir bunun yaninda Guzel Olmazmiydi sence?

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Olur Olur :) Hepsini yapalım sitelerin.
Sevgilibul.net gurbetcafe.com sevgicafe.com Yurekten.net gulbahce.net domainpower.net vs vs..

S

sevdik

Misafir
lütfen reklam yapmayın

Arkadasım ilk önce böyle bir başlık altında konu açmıştın neden yine acıyorsun anlıyamadım siteni tanıtman icinmi guzel bir domain dedik hepimiz güle güle kullan yine başlık açmana gerek yok tanıtmak isityorsan siteni yeni acılan sitelerde yazarsın lütfen de bu msj ımı yanlış anlama yani...

bu arada ArkadasYeri ümit kardeşim çok yazma buraya sıkarım topuklarına :) msn de görüşürüs

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
sevdik' Alıntı:
Arkadasım ilk önce böyle bir başlık altında konu açmıştın neden yine acıyorsun anlıyamadım siteni tanıtman icinmi guzel bir domain dedik hepimiz güle güle kullan yine başlık açmana gerek yok tanıtmak isityorsan siteni yeni acılan sitelerde yazarsın lütfen de bu msj ımı yanlış anlama yani...

bu arada ArkadasYeri ümit kardeşim çok yazma buraya sıkarım topuklarına :) msn de görüşürüs
Sitelerin açık olmadıgı üst taraftaki mesajlardan belli olmuyormu ? -Ki neden açık olmayan site için reklam yapalım? Hem merak etme. Site tanıtımı yapacak olsak gerekli kategori'de açardık başlıgı. Bu bölüm ne bölümü ? Ust tarafa dikkatli bak istersen. Ayrıca bahsettiginiz diğer konu'yu ben acmıstım. Bunu ArkadasYeri acmıs. Bunun disinda o baslik genel olarak domain ismi icin açılmıstı. Bu ise site uzerinde ne gibi projeler uretilebilir konusunda webmaster arkadasların goruslerini almak icin acilmis.
Mesajınında yanlıs anlasılacak bir tarafı yok. Bak ne guzel karsılıklı yazısıyoruz. Sende bu mesajımı yanlıs anlama ;)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5