İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Şirket sahipleri yardım ?

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
Merhabalar iyinet üyeleri;
Kendimi çalışıyor olarak göstermek için şirket çalışma sözleşmesi gerekli (gösteriş amaçlı) yazılımcı olarak 6 aylık sözleşme örnegi hazırlanıp tarayıcıdan tarananarak bana gönderilmesi gerekiyor.

Bunu neden istiyorum derseniz dershane indirim yaptırmam için bu gerekli bu konuda yardımcı olabilecek biri bulunuyor mu ?

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Belgede sahtecilik büyük suç. Zor bulman ki basit bi istek gibi gözüksede maliye incelemede farklı yönlere çekebilir... Ama diyosunki logo yenileme gibi bir basit işlem için aylık 20 şer tl den anlaşma sözleşmesi yeter ozaman halledilmiyecek bişi deel ama onuda dersane yemez...

jacktheblack

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
gösteriş amaçlı vs olamaz. Zira işyeri büyük zan altına girer. Sigortan yatması lazım vs vs.

Kimseninde bu şekilde çalışıyor göstereceğini zannetmiyorum

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
hayır sadece sözleşmeyi dershaneye göstereceğim ona göre indirim uygulanacak hepsi bundan ibaret

jacktheblack

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
hayır sadece sözleşmeyi dershaneye göstereceğim ona göre indirim uygulanacak hepsi bundan ibaret

işte dersane dosyaları incelendiğinde indirim yazıldığında senin faturana vs. Maliye incelediğinde bunu bulduğunda bunu yazan şirket ya da firmanın başı ağrır. Bunu da kimsenin yapacağını sanmıyorum.

Evrakta sahtecilikte ciddi bir suçtur. Bilgine. Hem sana hem belgeyi verene.

200-300 milyon eksik olacak kurs ücreti diye ileride sorun yaşama ki karşına çıkar bu durum.

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
olaya çok derinden bakıyorsunuz oysaki o kadar durum yok sadece çalıştıgımı göstermem yetiyor. belgeyi almıyacaklar (zaten bunu müdür yardımcısı önerdi)

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Çok merak ediyorum hiç iş başvurularında referanslar kısmını şişirmeyen varmı? :p Yada ingilizce bilmediği halde az biliyorum yazmayan varmı?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.