İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sitedeki bir reklamın değeri yaklaşık nasıl öğrenilir?

maniax

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ucuz reklam veren siteleri bi temizleyelim arkadaşlar
herkes için iyi olur

keyfinebak.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
google düşünsün onuda gelir adaletsizliği var
ingilizce reklamların bile en dandikleri türklerde çıkıyor

googleden bahsettiğini sonradan anladım kusura kalma reklam kısmından bahsediyorsun sanmıştım.

ama bu konuda sana düşük veren siteleri reklam filtresi kısmına ekliyerek engelliyebilirsin.

bir çok arkadaş gelirini bu yolla arttırdı. filtreye eklediğin reklamlar yerine başka reklamlar çıkıyor. bence siteni biraz kontrol edip filtreni genişlet. sende kazanırsın.

maniax

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
googleden bahsettiğini sonradan anladım kusura kalma reklam kısmından bahsediyorsun sanmıştım.

ama bu konuda sana düşük veren siteleri reklam filtresi kısmına ekliyerek engelliyebilirsin.

bir çok arkadaş gelirini bu yolla arttırdı. filtreye eklediğin reklamlar yerine başka reklamlar çıkıyor. bence siteni biraz kontrol edip filtreni genişlet. sende kazanırsın.

işte o reklam flitresine eklenecek siteler nasıl tespit edilir

senolcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
işte o reklam flitresine eklenecek siteler nasıl tespit edilir
Sitenizde hep aynı reklamlar çıkıyor ve geliriniz düşük seyrediyorsa büyük ihtimalle o reklamlar az gelir getiren cinstendir.
Arkadaşlar benim şöyle bir fikrim var,az gelir getirdiğini düşündüğümüz adresleri yazalım foruma isteyen arkadaşlar engellesinler.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5