Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sitedeki bir reklamın değeri yaklaşık nasıl öğrenilir?
googleden bahsettiğini sonradan anladım kusura kalma reklam kısmından bahsediyorsun sanmıştım.
ama bu konuda sana düşük veren siteleri reklam filtresi kısmına ekliyerek engelliyebilirsin.
bir çok arkadaş gelirini bu yolla arttırdı. filtreye eklediğin reklamlar yerine başka reklamlar çıkıyor. bence siteni biraz kontrol edip filtreni genişlet. sende kazanırsın.
googleden bahsettiğini sonradan anladım kusura kalma reklam kısmından bahsediyorsun sanmıştım.
ama bu konuda sana düşük veren siteleri reklam filtresi kısmına ekliyerek engelliyebilirsin.
bir çok arkadaş gelirini bu yolla arttırdı. filtreye eklediğin reklamlar yerine başka reklamlar çıkıyor. bence siteni biraz kontrol edip filtreni genişlet. sende kazanırsın.
Sitenizde hep aynı reklamlar çıkıyor ve geliriniz düşük seyrediyorsa büyük ihtimalle o reklamlar az gelir getiren cinstendir.
Arkadaşlar benim şöyle bir fikrim var,az gelir getirdiğini düşündüğümüz adresleri yazalım foruma isteyen arkadaşlar engellesinler.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5