Sitemi topliste ekleyemiyorum.

0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
7 Eylül 2003
Mesajlar
26
Tepki puanı
0
Konum
İzmir
Daha önce sitemi iyinetin toplistine eklemiştim ama onay verilmedi.Yine deniyorum bu site ekli,bu mail kullanılamaz vs. sorun yaratıyor.Sitemin eklenip eklenemeyeceğini öğrenmek için tarama yapıyorum sitenizi ekleyebilirsiniz yazıyo,işin içinden çıkamadım,iyinet adminleri konuya el atarsanız sevinirim.Teşk.
http://www.bedavamelodi.com
 
Root
Root
İyinet Ekibi
Onaylı Üye
Katılım
2 Eylül 2002
Mesajlar
5,043
Tepki puanı
77
Konum
SEO
http://w2.iyi.net adresindeki "eklenip eklenemeyeceğini öğrenmek" testi, sitenizin iyinet'e eklenmesinde sakinca olup olmadigini gosteren bir testtir (eligibility test). Bu test sitenizin ucretsiz hizmet veren bir sistem uzerinde olup olmadigini kontrol eder. iyinet'e kayitli olup olmadiginiz gostermez.
"bu site ekli,bu mail kullanılamaz" mesaji aliyorsaniz siteniz kayitli demektir, ana sayfadaki sifremi unuttum linkini kullanarak sifrenizi email adresinize postalatiniz.
 
Geri
Üst