İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

sokak çocukları kurtarın bizi

sempaty

1
İyinet Üyesi
Reaction score
19
insanların hep kaçtığı gerçekler. çözümü gerçekten bu kadar zor mu acaba.. evet zor. sen,ben,o vs. bu başlıktan çıktığımızda yine unutmuş olacağız büyük ihtimal, ama onların aynı hayatları devam ediyor olacak.

birşeyler yapılabilmeli. peki nerdeyse her konuda fikir yürütebilen insan bu konuda neden sesi kısılıyor, beyni duruyor.neden kaçmak istiyor koşarcasına bu gibi gerçeklerden. sanırım herkes çözüm önerisi için birbirine atıyor topu.

fikri olanlar paylaşabilirler mi?

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
sempaty her konuda böyle değilmiyiz.Şuan para toplasak para sığınma kurumlarına gidicek zaten şuan bu gençler çoğu sığınma kurumlarından çıkarılmış veya kaçmış sokaklarda yaşamak zorunda kalmış.

İyinet forumunda farkında olamadığımız çok büyük bir güç var: medyadan daha fazla elit kitleye hitap edebilme gücü. Ama herkez sen yap bizde seni destekleriz diyecekler ama kimse taşın altına elini sokmak istemeyecek.

Bu konu hakkında bir çok şey var aklımda ama birşeyleri değiştirmeyeceğini bildiğim için yazmıyorum

sempaty

1
İyinet Üyesi
Reaction score
19
benzer şeyleri ben de hissediyorum. yazmak yazmak istiyorum ama bişey etmeyeceğini düşünüyorum. ama bir yerden bir şekilde başlanabilmeli ..

sanırım takıldığımız tek nokta, herkes istiyor iyiye gitmesini, ama kimse bilmiyor tam olarak ne yapacağını..
doğru mu

ArtiEksi

0
Yasakli Uye
Reaction score
2
aslında hergün bir domaine 10 YTL vereceğimize bellri bir yerde toplasak ve gelecek parayı yollasak onlara nasıl olur ? dediğiniz gibi biryerden başlanmalı ama bazende diyorum bu tinerciler baliciler vs. bazılarının içine işlemiş yine aynı şeyi yapabilme ihtimalleri var

Priapos

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
işte ,
o erittiği köpüğü yapan fabrikada 400 ytl maaşla bile çalışsa onun için yetecek.
ama nedesek boş.

-9 derece dışarısı , elimden tek gelen simit aldığım çocuğa bir sıcak çay ikram etmek :(

haa bu arada kafama birşey takıldı...

Sizce o çocukların yaşadığı yere türban ile girilsin mi ? girilmesin mi?

CMYLMZ

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
işte ,
o erittiği köpüğü yapan fabrikada 400 ytl maaşla bile çalışsa onun için yetecek.
ama nedesek boş.

-9 derece dışarısı , elimden tek gelen simit aldığım çocuğa bir sıcak çay ikram etmek :(

haa bu arada kafama birşey takıldı...

Sizce o çocukların yaşadığı yere türban ile girilsin mi ? girilmesin mi?

o köpüğü yapan fabrikaya kaç kişi girmek için sırada acaba bunu düşündünmü ?

bu arada türban meselesini şu konuya yapıştırmanıda esefle kınıyorum.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Bence güzel olmuş, güldüm baya. Top 10 listesinde yer almayan sorunlar manşetlerde, gerçek sorunlarımız sümen altında.

Priapos

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
o köpüğü yapan fabrikaya kaç kişi girmek için sırada acaba bunu düşündünmü ?

bu arada türban meselesini şu konuya yapıştırmanıda esefle kınıyorum.

Türban konusunun bu konuyla çok alakası var.

En büyük alakasını da bu mesajın bir üstünde Angelo yazmış zaten.

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Vereceğim örneği iş yeri sahipleri daha iyi hatırlar, işyerleri ticaret odasına veya şirket değilse genelde meslek odalarına üye olurlar. Her sene ticaret odasına aidat verilir (şirketin büyüklüğüne göre miktar değişir), bu aidatların bir kısmı da TOBB (Türkiye Odalar Borsalar Birliğine) gider. 2 sene önce TOBB da 100 milyon dolar toplanmış para vardı ve bunu ne yapacaklarını bilemediler (ki neler yapılmaz), hiç lüzumsuz yere bina satın aldılar ( http://www.ntvmsnbc.com/news/334487.asp ) , ülkemizde bu örnek tek değil.

Nedense bu ülkede hep hayat şartları ile daha çok mücadele eden kesimden duyarlı olması beklenir (bu kesim sadece seçim yatırımı olarak 5 yılda bir hatırlanır), gerçekten de duyarlı olan yine bu kesimdir. "Para bizi bozmasın"

Ben bu ülkede türban veya cumhuriyetçi laik bilimum benzeri konularda ayrımcılığa gidene kadar, artık üniversite mezununun maaşı tanımına eşit olan asgari ücret için insanların birlik olmalarını meydanlara çıkmasını beklerdim, bu yapılmayınca da anket şirketleri diyor ki " Türk halkı en mutlu halk "

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.