İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Son Dakika : Google Özür Diledi !!!!!

M

MkNet

Misafir
Evet az önce aldığım bir maili hemen sizinle paylaşmak istedim.

İlk Önce Bu hesabımla İlgili Ilk Bomba haberi veriyorum.Bu adres banlanan hesap.Evet [email protected] 'ye tam 6 gun once gecersız tıklamalar yüzünden Banlandıgıma dair bir mail gelmişti.

2.ci Bomba Ben emın olmamakla bırlıkte Ekim ayının Ödeme sinin işlemde olup olmadıgından emın degılım zaten banlandım dıye actıgım forumdada belırtmıştım.

Ancak BANLANDIGIM HESAPTAN TAM 6 GUN GEÇTİ

EVET TAM 6 GUN SONRA GOOGLEDEN GELEN MAİL.

Merhaba,

Sizin de fark ettiğiniz gibi, ödeme geçmişinizde Ödeme ve Ödeme
İptal uyarıları görülmektedir. 'Ödeme İptal Edildi' uyarıları
teknik bir sorundan dolayı oluşmuştur. Ödemeleriniz şu an
beklemede olduğundan, Kasım ayında bir ödeme çeki yollamadık.

Hesabınızdaki beklemeyi durdurmak isterseniz, Ödeme
Rehberi'ndeki talimatlara bakınız veya Ödeme Geçmişi
sayfanızdaki adımları takip ediniz.

Bu karışıklık için özür diler ve ileride hesabınızdaki bekleme
kalktığında ödeme yapmayı ümit ederiz.

Saygılar,

Google AdSense Ekibi

Bu şartlar altında Googlenın Benim banımı kaldırması gerekır.Bazı arkadaşlara göre ''aman boşver google kıral herşeyi yapar eder kırar döker'' diyecektir ancak boyle bır durumla karşılaşmış ne arkadaşım var nede ben böyle birşey gordum duydum.

Googleye az sonra maıl atarak durum hakkında bılgılendırme yapacagım.Aksi taktırde Googlenın Bana attıgı Maılın tarıhı ve benım banlandıgım tarıh bellidir.Google madem benım hesabıma gırış yapıp gereklı bolgelerden gereklı işlemlerı yapmamı ıstıyor ozaman benım o bolgelere gırış yapmamı gerektırecek bır sıstem oluşturmalıdır.

Ayrıca google hangı hak ile benım ÖDEME İŞLEMDE OLMASI GEREKEN ÇEKİMİ İPTAL EDIYOR ? eğer ödeme iptal ise ve ben şu an banlı isem çekimi google yollamayacaksa suç kimdedir ?

cahveci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
o mail yanlıslık olan herkeze geldi sana değil yani otomatik mail cekin kesilmediği için gelecegini sanmam :(

M

MkNet

Misafir
sence ben herkezmiyim ? Burda banlanmış bir hesaba gelen maılden söz edıyoruz..

cahveci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tamam aynı durumda 3 kişi daha danıstı bana bence umutlanma sonrada üzülmemen için söledim geleceğini sanmam

komikhane

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bence tüm banlananlar istanbul şubesini basalım. ortalığı dağıtalım. müdürü dövelim. :D hakkımızı arayalım

symbiantech

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yaw bende arkadas baba oldu sandım :) sondakika falan görünce :D
Bence @cahveci haklı bence fazla ümitlenme derim sonu hüsran olabilir. Google kayıtlı milyonlarca site var seni aradan cıkartmaları küçük bir ihtimal hem bunlar muslumanda değil haramı helali bilsinler:D

M

MkNet

Misafir
web' Alıntı:
ne istanbul subesi ya :) adami oldurursunuz :)

ORTADA ölecek yaşayacak bır durum yok daha once duymamış olabılırsın ama googlenın Istanbulda bir şubesi var.

Ayrıca Bu olay kafamı çok kurcalıyor.Ayrıca benım tartıştıgım Çekımın gelıp gelmemesı degıl..

Tartıştıgım olay şu

Google Bugun bana maış atmış demışkı ŞU AN HESABINIZDA ODEMELER BEKLETILIYOR SEÇENEGI İŞARETLI GIRIP edıtleyınız.

ama akabınde ben gırış yapamıyorum cunku banlıyım.

2.ci bır olay google banladıgı bır adama neden özur maılı atsınki !!

Ortada bır karışıklık var.AZ ONCE MAIL ATTIM.En kotu ıhtımal maıle cevap vermezler.ANCAK BU maıle cevap verdıklerındede benım alehıme + olan bırşey ıle donmek zorunda kalacaklar.Ödememın yollanması yada hesap banının kalması gibi.

Aksi taktırde bu yaptıkları saçma sapan hata sonucu bu olayın üstüne giderim.

ÇÜNKÜ

ELIMDE KANITLAR VAR..

GOOGLENIN BANA BANLANDINIZ DIYE ATTIGI MAIL TARIHI

VE 6 GUN SONRA GOOGLENIN ATTIGI BÖYLE BIR MAIL !!

hala komıkmı gelıyor bazı arkadaşlara ?

W

web

Misafir
oldurursunuz dedigim gulmekten oldurursunuz..
mutemadiyen oyle yapiyorsunuz zaten:)

googlein istanbula pardon sozde levente actigi sirketi hic aranizda gidip goren oldumu? yoksa haberturk'deki yazilarami inaniyosunuz

cok komik :D

W

web

Misafir
arti sana gelen mail otomatik maildir
git 2 tane yabanci foruma bak gorursun orda hazir mail kelimeleri var google mail sistemi onlari gorur gormez boyle bir reply veriyor

yarim yamalak bir ingilizce yemek tarifi mailinin icine I don't any cheat veya ben hic hile yapmadim yaz bak gelen mail ne oluyor

symbiantech

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
MkNet' Alıntı:
Aksi taktırde bu yaptıkları saçma sapan hata sonucu bu olayın üstüne giderim.

ÇÜNKÜ

ELIMDE KANITLAR VAR..

GOOGLENIN BANA BANLANDINIZ DIYE ATTIGI MAIL TARIHI

VE 6 GUN SONRA GOOGLENIN ATTIGI BÖYLE BIR MAIL !!

bence komik walla neden diyeceksin canı yanan üstüne giderim dava acarım falan yazıyor sana söyleyeyim hiç birsey yapamazsın!
bende yazmıştım azımın payını aldım. turkticaret.net'ten yana dertli idim maillerime cevap verilmiyor param iade edilmiyordu sikayetvar.com mesaj attım cc'ma yatırdılar hemen.

Böyle lafla olucak işler değil bunlar.
Kendinle barışık ol sakinleş.

M

MkNet

Misafir
symbiantech' Alıntı:
bence komik walla neden diyeceksin canı yanan üstüne giderim dava acarım falan yazıyor sana söyleyeyim hiç birsey yapamazsın!
bende yazmıştım azımın payını aldım. turkticaret.net'ten yana dertli idim maillerime cevap verilmiyor param iade edilmiyordu sikayetvar.com mesaj attım cc'ma yatırdılar hemen.

Böyle lafla olucak işler değil bunlar.
Kendinle barışık ol sakinleş.

bak arkadaşım ben kımseye dava acıcak fılan degılım burda google yanı dunyanın en zengın adamının sahıp oldugu en buyuk fırmalarından bırısının bana attıgı maıl ıle alakalı konuşuyoruz.

Tamam banlandım haklı bır ban yedım olabilir.ancak bana google dıyorkı şu an ÖDEMELERINIZ beklemede edıtlemek ıcın hesabınıza gırıp edıtleyınız.ayrıca sıze yaşattıgımız bu problemden dolayı Özür dılerız dıyo

1-Otomatık dıyorsun.Banlanmış bır hesaba bu tarz bır maıl gıtmesın .diye bır komut uygulatmak hiçte zor dııl google neden boyle birşey yapsın.

2-Banladıgı bır sıte hesabına neden özur maılı atsın.

3-Eger google Bu hatayı yapmasaydı yanı dutrduk yerde ÖDEME İŞLEMDE olan çeki ödeme iptal edıldı yapmasaydı ben 5 gun sonr KASIM 22 DE yollanan Çeki alıp bozdurabılecektım !!bunun sorumlusu kım

symbiantech

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadasım neye inanmak istiyorsan inan yaw biz hayal kırıklıgına ugraman için söylüyoruz sen bilirsin. Ayrıca o sistemide yapan bir insan hatalar olabilir hala neyin munakaşasını yapıyorsun.

Bir laf vardır. bilmem bilirmisin. olmuş birseyin davası olmazmış.

komikhane

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
symbiantech' Alıntı:
Arkadasım neye inanmak istiyorsan inan yaw biz hayal kırıklıgına ugraman için söylüyoruz sen bilirsin. Ayrıca o sistemide yapan bir insan hatalar olabilir hala neyin munakaşasını yapıyorsun.

Bir laf vardır. bilmem bilirmisin. olmuş birseyin davası olmazmış.

:D, symbiantech doğru söylüyo. bak bende atıldım geçen hafta, içerde de yüklü miktarda param kaldı. ama yapıcak bişey yok. Dünyanın sonu değilya. "Google bu ne yapsa yeridir" de ve bırak bu işin peşini. bi sonuç çıkmaz çünkü...

M

MkNet

Misafir
300 dolarım vardı fazla diil.bi arkadaşımın 6 bın doları gitti.ama konumuzla pek ılgısı yok.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5