M
MkNet
Misafir
Evet az önce aldığım bir maili hemen sizinle paylaşmak istedim.
İlk Önce Bu hesabımla İlgili Ilk Bomba haberi veriyorum.Bu adres banlanan hesap.Evet [email protected] 'ye tam 6 gun once gecersız tıklamalar yüzünden Banlandıgıma dair bir mail gelmişti.
2.ci Bomba Ben emın olmamakla bırlıkte Ekim ayının Ödeme sinin işlemde olup olmadıgından emın degılım zaten banlandım dıye actıgım forumdada belırtmıştım.
Ancak BANLANDIGIM HESAPTAN TAM 6 GUN GEÇTİ
EVET TAM 6 GUN SONRA GOOGLEDEN GELEN MAİL.
Merhaba,
Sizin de fark ettiğiniz gibi, ödeme geçmişinizde Ödeme ve Ödeme
İptal uyarıları görülmektedir. 'Ödeme İptal Edildi' uyarıları
teknik bir sorundan dolayı oluşmuştur. Ödemeleriniz şu an
beklemede olduğundan, Kasım ayında bir ödeme çeki yollamadık.
Hesabınızdaki beklemeyi durdurmak isterseniz, Ödeme
Rehberi'ndeki talimatlara bakınız veya Ödeme Geçmişi
sayfanızdaki adımları takip ediniz.
Bu karışıklık için özür diler ve ileride hesabınızdaki bekleme
kalktığında ödeme yapmayı ümit ederiz.
Saygılar,
Google AdSense Ekibi
Bu şartlar altında Googlenın Benim banımı kaldırması gerekır.Bazı arkadaşlara göre ''aman boşver google kıral herşeyi yapar eder kırar döker'' diyecektir ancak boyle bır durumla karşılaşmış ne arkadaşım var nede ben böyle birşey gordum duydum.
Googleye az sonra maıl atarak durum hakkında bılgılendırme yapacagım.Aksi taktırde Googlenın Bana attıgı Maılın tarıhı ve benım banlandıgım tarıh bellidir.Google madem benım hesabıma gırış yapıp gereklı bolgelerden gereklı işlemlerı yapmamı ıstıyor ozaman benım o bolgelere gırış yapmamı gerektırecek bır sıstem oluşturmalıdır.
Ayrıca google hangı hak ile benım ÖDEME İŞLEMDE OLMASI GEREKEN ÇEKİMİ İPTAL EDIYOR ? eğer ödeme iptal ise ve ben şu an banlı isem çekimi google yollamayacaksa suç kimdedir ?
İlk Önce Bu hesabımla İlgili Ilk Bomba haberi veriyorum.Bu adres banlanan hesap.Evet [email protected] 'ye tam 6 gun once gecersız tıklamalar yüzünden Banlandıgıma dair bir mail gelmişti.
2.ci Bomba Ben emın olmamakla bırlıkte Ekim ayının Ödeme sinin işlemde olup olmadıgından emın degılım zaten banlandım dıye actıgım forumdada belırtmıştım.
Ancak BANLANDIGIM HESAPTAN TAM 6 GUN GEÇTİ
EVET TAM 6 GUN SONRA GOOGLEDEN GELEN MAİL.
Merhaba,
Sizin de fark ettiğiniz gibi, ödeme geçmişinizde Ödeme ve Ödeme
İptal uyarıları görülmektedir. 'Ödeme İptal Edildi' uyarıları
teknik bir sorundan dolayı oluşmuştur. Ödemeleriniz şu an
beklemede olduğundan, Kasım ayında bir ödeme çeki yollamadık.
Hesabınızdaki beklemeyi durdurmak isterseniz, Ödeme
Rehberi'ndeki talimatlara bakınız veya Ödeme Geçmişi
sayfanızdaki adımları takip ediniz.
Bu karışıklık için özür diler ve ileride hesabınızdaki bekleme
kalktığında ödeme yapmayı ümit ederiz.
Saygılar,
Google AdSense Ekibi
Bu şartlar altında Googlenın Benim banımı kaldırması gerekır.Bazı arkadaşlara göre ''aman boşver google kıral herşeyi yapar eder kırar döker'' diyecektir ancak boyle bır durumla karşılaşmış ne arkadaşım var nede ben böyle birşey gordum duydum.
Googleye az sonra maıl atarak durum hakkında bılgılendırme yapacagım.Aksi taktırde Googlenın Bana attıgı Maılın tarıhı ve benım banlandıgım tarıh bellidir.Google madem benım hesabıma gırış yapıp gereklı bolgelerden gereklı işlemlerı yapmamı ıstıyor ozaman benım o bolgelere gırış yapmamı gerektırecek bır sıstem oluşturmalıdır.
Ayrıca google hangı hak ile benım ÖDEME İŞLEMDE OLMASI GEREKEN ÇEKİMİ İPTAL EDIYOR ? eğer ödeme iptal ise ve ben şu an banlı isem çekimi google yollamayacaksa suç kimdedir ?