Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

Sponsor Olunacaktır!

T

turkplatform

Misafir
10 adet websitesine sponsor olunacaktır;
Aranan şart en az 2000 üyesinin bulunması..

İsteği doğürultusunda Windows veya Linux Sunucularda
250 mb alan,
2,5 gb trafik,
25'er adet ftp, mail, subdomain, mysql-mssql verilecektir..

Sponsor olunan sitenin üst kısmına 468*60 boyutlarında banner koyulacak ve üyelerine ayda bir bilgilendirme maili yollanacaktır..

İlgilenen arkadaşların [email protected] msn adresini eklemeleri rica olunur..

Saygılarımla..
TurkPlatform İnternet ve Bilişim Hizmetleri
www.tpbilisim.net

G

guajira

Misafir
turkplatform' Alıntı:
10 adet websitesine sponsor olunacaktır;
Aranan şart en az 2000 üyesinin bulunması..

Forum ya da üyelikli site mi olması gerekiyor?

turkplatform' Alıntı:
İsteği doğürultusunda Windows veya Linux Sunucularda
250 mb alan,
2,5 gb trafik,
25'er adet ftp, mail, subdomain, mysql-mssql verilecektir..
Bu alan ve BW yeterli olacak mı sizce?

turkplatform' Alıntı:
Sponsor olunan sitenin üst kısmına 468*60 boyutlarında banner koyulacak ve üyelerine ayda bir bilgilendirme maili yollanacaktır..
Spam mailden gerçekten bir hayır bekliyormusnuz?

T

turkplatform

Misafir
guajira' Alıntı:
Forum ya da üyelikli site mi olması gerekiyor?
evet kampanyamız sadece üyelik sistemi olan sitelerde geçerlidir.

guajira' Alıntı:
Bu alan ve BW yeterli olacak mı sizce?
bizim uygun gördüğümüz bw budur ve 250 mb alana yeterli olacağına inanıyoruz.

guajira' Alıntı:
Spam mailden gerçekten bir hayır bekliyormusnuz?
Evet sizin spam olarak nitelendirdiğiniz mailler ile 2000 kişinin kampanyalarımızdan haberdar olmasını sağlayacağız

Saygılar

G

geyik.net

Misafir
Firmanızı ilk kez duyuyorum da böyle bir durumda en az bana 1 senelik siteyi açık tutma garantisi veriyormusun? siten çok basic bir hosting template i bu. Hatta resimleri türkçeye bile çevirmemişsiniz. Bu yüzden ciddiyet göremedim. ve 2 gün sonra hosting problemi ile karşılaşmak istemem açıkçası. Bu yüzden bana 1 yılın garantisi verirsen anlaşabiliriz. düşündüğüm domain dedikodu.info.

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
6
yahu işi gucu brakıp forumlarda sponsorluk ilanımı veriyorsunuz ben şahsen 2000 uyeye sahip olsam seningibilere zaten ihtiyac DUYMAM + 2.5 Gb Bw yetermi sence 2000 uyeli bir siteye aklın kesiyormu senin

T

turkplatform

Misafir
geyik.net' Alıntı:
Firmanızı ilk kez duyuyorum da böyle bir durumda en az bana 1 senelik siteyi açık tutma garantisi veriyormusun? siten çok basic bir hosting template i bu. Hatta resimleri türkçeye bile çevirmemişsiniz. Bu yüzden ciddiyet göremedim. ve 2 gün sonra hosting problemi ile karşılaşmak istemem açıkçası. Bu yüzden bana 1 yılın garantisi verirsen anlaşabiliriz. düşündüğüm domain dedikodu.info.
O bir template değil AWBS sistemidir.. Türkiye'de ciddi olan sadece birkaç firmada bulunmaktadır ve fiyatı 179$ ..
Özelliklerini öğrenmek için forumda arama yapman yeterli
ayrıca kimse ile pazarlık yapmıyoruz, anlaştığımız sürece süresiz sponsor da olabiliriz eğer şartları merak etseydiniz msn buyururdunuz..

TrDownload' Alıntı:
yahu işi gucu brakıp forumlarda sponsorluk ilanımı veriyorsunuz ben şahsen 2000 uyeye sahip olsam seningibilere zaten ihtiyac DUYMAM + 2.5 Gb Bw yetermi sence 2000 uyeli bir siteye aklın kesiyormu senin
sizin gayriciddi mesajınıza cevap vererek seviyenize düşmek istemem!
Ancak 2,5 GB bw günlük ortalama 2-3,000 hiti olan siteye yeter.. 2000 üyeli sitenin ortalama o kadar hiti olur.. Verdiğim özellikler ise 2000 üyeli sitelere vereceğimiz paket, diğer sitelere de onlara uygun bir paket hazırlayacağız.

Saygılar