sohbet odaları

Şuna bi seo ayarı yapabilecek

Mickey

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
izmir
207 Aydır Üye
yalvarıyorum birisi bunun mantığını anlatabilirmi sahibi nasıl bu kadar para kazanmış biz nasıl kazanıcaz?

Gemlikli

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
201 Aydır Üye
egemen nereyesun uşağum daa

captainzap

Yeni Üye
Bilgiler
Reaksiyon
0
217 Aydır Üye
nesine seo yapacaksınız bu sitenin anlamadım ki

Bilgiler
Reaksiyon
19
Şube
hawaii. ama sanal tur.
226 Aydır Üye
atıyorum bir kare 1$ sa 5x5 kutuyu kaplayacak reklam için 25$ kazanırsın.

projenin yaratıcısı 1.000.000 kutu ve tanesi 1$ dan başlamış. sitenin ünü artınca, kutular azaldıkça değerleri artmış . hatta son bilmem kaç kutuluk alanı ebay da açık artırmada baya yüksek bi fiyata satmıştı. yani 1 milyon $ dan fazla para kazandı bu siteden.

şimdi buna benzer bi proje ile tekrar gelmiş diye duymuştum

mener

Yeni Üye
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
Aydın
228 Aydır Üye
Internette yeni fikirler herzaman cok kazandirir.
Sadece internette değil, hayatta da bu böyledir. Tabii ki adalet olduğunda ve soyguncu/korsan/hırsız sayısı az olduğunda. Bu, yenilikleri teşvik edici adil bir sistemde mümkün. Söz konusu adil koşullar geçerli değilse hiçkimseyi bir şeyler üretmeye güdüleyemezsiniz. Türkiye'de bu sorun çok açık mesela.

- Bir makale yazıp yayımlasam mı?
- Amaan neyse, yayımlasam anında birileri gelip çalacak, kaynak filan da göstermeyecek zaten. En iyisi yazmayım da, yayımlamayım da.

Sonuç muhteşem! Hiçkimse düşünmüyor, hiçkimse yazmıyor, bir şey yayımla(ya)mıyor. Yazan değil çalan kazanıyor. Falan filan...

• Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.