İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

tar emulator

WoLeRiNe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Linux isletim sisteminde kullandigimiz "tar" komutunun islevini yapan bir program windows icin mevcut mu acaba?

WoLeRiNe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bilgisayarimdaki dosyalari tar ile zipleyim hostuma atip, onlari actiktan sonra duzenleyemiyorum.

Kod:
Could not open file for writing: Permission denied

Hatasini aliyorum. Bunun bir cozumu var mi acaba. Yukleyecegim dosyalar cok buyuk ve benim internet hizim buna imkan vermemekte.

zbahadir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
WoLeRiNe' Alıntı:
Bilgisayarimdaki dosyalari tar ile zipleyim hostuma atip, onlari actiktan sonra duzenleyemiyorum.

Kod:
Could not open file for writing: Permission denied
Hatasini aliyorum. Bunun bir cozumu var mi acaba. Yukleyecegim dosyalar cok buyuk ve benim internet hizim buna imkan vermemekte.
Dosya permission hatasını tam olarak neden aldığınızı bilemiyorum, dosya chmod izinlerini ayarlamışsanız ve aynı hatayı alıyorsanız sorun dosyalarınızın format uyuşmazlığı olabilir.

Dosyalarınızı zip yaparsanız ve sunucunuz da gzip de yüklüyse sorun yaşamazsınız sanırım.

rar/unrar denemek isterseniz buraya bakmanızda yarar var.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.