Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

Tasarim veya Tasarimci Ariyorum

Angelo

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
164
site5.com gibi fonksiyonel , mediatemple.net gibi estetik bir site tasarimi aramaktayim.

aramadiklarim;
- hazir template
- hazir template gibi gorunen herhangi bir site
- sola 3 dolar 5 dolar paket listeliyim ortaya nameserver adreslerimiz banka bilgilerimiz yazayim uste de callcenter'dan bir kadin yaninda bilgisayar resmi al sana site tarzi bir sey
- kocaman grafikler
- calinmis cirpilmis editlenmis flash

arkadas, birader, dostum, kardes gibi hitap cumleleri ile selam vermeyen, turkcemize sahip cikan, ordumuzun 7 cihanda muzaffer olmasini dileyen arkadaslari bagrima basarim.

Kurumsal gorunen, fazla alengir olmayan kolay acilan bu tarz bir site tasarimini yapabilecek arkadaslar ben yaparim deyip pm veya mail -> ([email protected]) atsinlar. gecmis site ornegi gostermeyenleri dikkate almama olasiligi yuksektir, ancak yeterli koyun bulunamaz ise onlara abdurrahman celebiler olarak sans taninacaktir. cok sey istiyorsun, yuru git isine diyenler zor bulursun yazip 555-3911324'e yollasinlar, ekranlarina cicek resmi gelsin.

Cok mutluyum bugunlerde, sevgiler sunarim. Mesajlari beklemekteyim. Biraz aciliyet icerisindeyim, en cabuk mesaj yazanlara ulker cikolatali gofret veya muadili bir sey ismarlarim.

M

manyetic

Misafir
bu yazı hangi mizah sitesinden alıntı . :p
eğer sen yazdıysan bence iyi bir mizah sitesi açta bizde faydanalım. :)

Angelo

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
164
Usengec olmasam yapacagim isler arasinda ama usengeclikte site dahi cizemedigimden oturudur ki tasarimi ariyorum, cidden. :)