İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Tıklama başına 5 cent (Serious Bucks)

sepya

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Banner ve text reklamlardan tıklama başına 5 cent veriyor. Tıklanma oranları çok yüksek. Forumda imzama koydum ve 2 günde 2 dolar yaptı. Paypal ile ödüyormuş.

Ayrıca üye yaptığınız webmasterlar içinde kazançlarının %20'si kadarda siz alıyorsunuz. Yani 1 tıklamaya 1 cent.

Referalim olursanız sevinirim. Teşekkürler...
http://www.seriousbucks.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=3554

LUGAS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
güzel bir yöntem peki hiç para aldın mı?güvenilir mi?

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1000$ımı yediler isteyene screenshot gönderebilirim.

sepya

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Almadım arkadaşlar. Bilmiyorum. Bende yeni üyeyim. Deneyeceğim... Alırsam haber veririm...

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
klik başına para için tabii ki adsense :) toolbar download başına için loudcash.com olabilir tabi yabancı trafik varsa

LUGAS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
optincash.com var bide ama güvenilir mi bilmiyorum aynı bu sisteme benziyor bide belki bu sitede para verir yani bin dolar cokta ayda bi 90-100 dolar yapsak bişey demez belki :)

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1000$ kazanınca yediler dediğim yollamıyorlar. mail attım 2 kere cevap yazmıyorlar. hesabımda istatistikler falan normal devam ediyor

sepya

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
paypal istediysen problem yaratabiliyormuş, kendileri söylüyorlar, çek istenmesini tercih ediyorlar...

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
açıkçası bu site easyware z.com un sahibinin. siteye girerseniz soldaki linki referal olarak değil de direkt olarak verdiğini görebilirsiniz. yani başkasının emeğine saygısı olmayan ware zci insanların sponsor programı.

paypal konusuna gelince: normalde maillerime kısa sürede cevap verirlerdi ama ödememi yollayın artık dediğimde cevap gelmez oldu. çek keserdik derlerdi ödeme yapmaya niyetleri olsa. ayrıca (bkz: http://www.scam.com/showthread.php?p=75824&mode=linear)

F

fatihgoz

Misafir
uyuz' Alıntı:
1000$ kazanınca yediler dediğim yollamıyorlar. mail attım 2 kere cevap yazmıyorlar. hesabımda istatistikler falan normal devam ediyor
1000$ lık kazancın hangi aya ait siteyi inceledim 2 ay sonra çeki gönderiyormuş.

astraler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yaw bu site scam, herhalinden belli, uzak durun derim ben.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5