İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Tiklama Basina Para Kazanin

G

Geveze.at

Misafir
Selam ,
internetten tiklama,satis ve komisyon basina para kazanma zamani. Hemde 0,02$ gibi komik rakamlarla degil. 0,02€ ile 0,15€ degisen rakamlarla.
Ref sitemi yok birsey yok. Direk kayit oluyorsunuz. Ilk önce kendini zengin etmek isteyen firmalarla degil, gercek profilerle muhatap olun.

www.g-string.at sitesine girin orada yazan zanox u tiklayip üye olabilirsiniz.
Bu sayede bende birseyler kazanabilirim.

Site bana ait degil :) Yani siteyle uzaktan yakindan bir baglantim yok. Tek amacim sizlerle paylasmak.
Maymun gözünü acti.
Bildiklerimi sizlerle paylasmaya devam edecegim

yzgulec

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben uye oldum ama guvenilirler mi nasıllar acaba? bosa kurek cekmeyelim sonra?

D

dnturkey

Misafir
genel de satış ortaklı bir sistem. ve türkiye için fazla bir seçenek mevcut değil.

D

dnturkey

Misafir
+ ref sistemi yerine kendi lead sistemi var. üye yaptığınız webmaster başına 2 euro kazanabilirsiniz.

türkiye için tıklama başına para veren Strato Medien AG sadece burayı gördüm. o da tıklama başına 0.05 tl veriyor. ayrıca bizim ziyaretçilerin bu reklama tıklama oranı düşük olacağından dolayı bu sistem şu an gereksiz.

C

Cobra

Misafir
Merhaba

Ödeme aldınızmı? Ne şekilde ödeme yapıyor ve sistemi biraz bize anlatabilirmisiniz. Teşekkürler

G

Geveze.at

Misafir
Ben avusturya da yasadigim icin bu türlü sitelerden cok kazaniyorum. Ama zanox a daha yeni üye oldum.
Ödeme banka havalesi. Avusturyada üye olupta para alan arkadaslarim var. Ben onlardan üye oldum.

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
ben eskiden üyeydim ama iptal ettirdim
çünkü Türkiyeden siteler asla ve asla iş yapmaz zanox ta
alman firmalarına hitap ediyor. bir alman firması neden türk sitesine reklam versin ki. mantık bu yani. boşa kürek çekmeyin yani

G

Geveze.at

Misafir
Ben hangi firmaya basvuruda bulunduysam kabul etti. Tiklama basina 0,15€ aldim. Hemde adsense gibi kati önlemleri yok
Türkiye icin reklam verenlerde var. Iyi arastirirsaniz bulursunuz.

F

fatihgoz

Misafir
hangi firma

Geveze.at' Alıntı:
Ben hangi firmaya basvuruda bulunduysam kabul etti. Tiklama basina 0,15€ aldim. Hemde adsense gibi kati önlemleri yok
Türkiye icin reklam verenlerde var. Iyi arastirirsaniz bulursunuz.

Merhaba geveze zanox da hangi firma tıklamaya 0,15€ veriyor söylede bizde başvuralım.

G

Geveze.at

Misafir
PS Comic Fernando Alanso
Hemde belirli bir ülke siirlamasi yok.
Glückstag ta tr yi kabul ediyor ve 0,03€

F

fatihgoz

Misafir
Glückstag artık tıklamaya vermiyo sadece lead e veriyo başkaları yok mu??

Geveze.at' Alıntı:
PS Comic Fernando Alanso
Hemde belirli bir ülke siirlamasi yok.
Glückstag ta tr yi kabul ediyor ve 0,03€

Glückstag artık tıklamaya vermiyo sadece lead e veriyo başkaları yok mu??

code_Select

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
eger bu siteyi hile yapmadan kullanirsaniz
trye kesinlikle para yolluyor.. ( burdan benim hile yaptigim cikarilmasin lutfen )

Ben eskiden zanox dan iyi kazaniyordum ilk uye oldugumda fazlaca para biriktiginden degisik nedenlerle atmislardi..

tekrar uye oldum ve belli sayfalarda yayinladim reklamlari anasayfada yayinlama zorunlulugu yok ve aylik iyi kazanclar elde ettim..

bilginize..

fatihfx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben cok eskiden 300€ falan almıştım.sonra reklam alamadık.

G

Geveze.at

Misafir
code_Select' Alıntı:
eger bu siteyi hile yapmadan kullanirsaniz
trye kesinlikle para yolluyor.. ( burdan benim hile yaptigim cikarilmasin lutfen )

Ben eskiden zanox dan iyi kazaniyordum ilk uye oldugumda fazlaca para biriktiginden degisik nedenlerle atmislardi..

tekrar uye oldum ve belli sayfalarda yayinladim reklamlari anasayfada yayinlama zorunlulugu yok ve aylik iyi kazanclar elde ettim..

bilginize..
Bende gercekten iyi satislar yapiyorum. Avrupa da olmamim avantajiyla sale ve leadlerden bile aliyorum.

F

fatihgoz

Misafir
Securitas tıklamaya veriyoda nasıl sitelere veriyo hangi dildeki mesela hangi içe

Geveze.at' Alıntı:
Securitas tiklama basina veriyor

Securitas tıklamaya veriyoda nasıl sitelere veriyo hangi dildeki mesela hangi içerikteki sitelere veriyo.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5