Bizimkiler gene action peşinde
Belediye Tff tarfından Trabzonspora devredilen tesisleri alması, siyasi rant , ticari rant... Karıştı gene ortalık )
Bu ihale belediyeye kalıcak, belediye başkanının söylediği laf "Herşeyi Trabzonspora mı vereceğiz", belediye binasından çıkabilirmi bundan sonra merak ediyorum. Eski başkanı arada bi sokak aralarında görürdük Pazartesi belediyeye yürüyüş var.
Anlamadığım şey Belediye de, ts yönetimide Bakan Faruk Özakın. İşin içinde çok şey var neyse haber geldikçe yazarım
Belediye Tff tarfından Trabzonspora devredilen tesisleri alması, siyasi rant , ticari rant... Karıştı gene ortalık )
Bu ihale belediyeye kalıcak, belediye başkanının söylediği laf "Herşeyi Trabzonspora mı vereceğiz", belediye binasından çıkabilirmi bundan sonra merak ediyorum. Eski başkanı arada bi sokak aralarında görürdük Pazartesi belediyeye yürüyüş var.
Anlamadığım şey Belediye de, ts yönetimide Bakan Faruk Özakın. İşin içinde çok şey var neyse haber geldikçe yazarım
Trabzonspor, anlaşmaya vardığını açıkladığı teknik direktör Samet Aybaba ile sözleşme imzalamaktan vazgeçti.
Prensip anlaşmasından sonra toplanan Trabzonspor Yönetim Kurulu'nun içinde Aybaba'ya sıcak bakmayan isimler olduğu, bununla birlikte taraftardan gelen olumsuz tepkiler üzerine Samet Aybaba'dan vazgeçildiği öğrenildi.
NTV Spor'a konuşan bordo-mavili kulübün asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Samet Aybaba transferinin gerçekleşmeyeceğini ve bundan sonra yabancı teknik adamlarla görüşmelerine hız vereceklerini söyledi.
Yaşanan bu gelişmelerin ardından Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, kulübü 5 Temmuz'da olağanüstü kongreye götürme kararı aldı. Şener'in başkanlığa adaylığını koyup koymayacağı henüz belli değil.