İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Tulip Reseller Paketleri

O

ozdemir

Misafir
Merhaba Arkadaslar,

Reseller Paketlerimizden sizler de yararlanabilirsiniz. TR den gelecek siparisler icin ucretsiz domain ismi verilecektir. TR den odeme sekli olarak sadece PayPal kabul etmekteyiz.

Reseller Plan 1
75 GB Aylik Transfer
5 GB Alan
Host Edilebilecek Site Sayisi: 20
Size Ozel Nameservers: 1
Dedicated IP: 1
Shared IP: 1
Aylik Ucret : $15.00

Reseller Plan 2
150 GB Aylik Transfer
10 GB Alan
Host Edilebilecek Site Sayisi: 40
Dedicated IP: 1
Aylik Ucret : $35.00

Reseller Plan 3
225 GB Aylik Transfer
20 GB Alan
Host Edilebilecek Site Sayisi: 60
Dedicated IP: 2
Aylik Ucret : $50.00

Reseller Plan 4
500 GB Aylik Transfer
50 GB Alan
Host Edilebilecek Site Sayisi: 100
Dedicated IP: 3
Aylik Ucret : $95.00

Ayrintili bilgiye sitemiz olan http://www.ts-host.com adresinden ulasabilirsiniz..

Turkce destek almak icin ve herhangi bir sorunuz olmasi halinde benim le [email protected] adresinden iletisime gecebilirsiniz

-------------------------------------
Eyyup Ozdemir
Manager of Web Services
Tulip Systems, Inc.
3495 Piedmont Rd.
Building 12 Suite 110
Atlanta, GA 30305
Phone: 404/869-0345 x.208
Fax: 404/2312029
-------------------------------------

Iyi Calismalar

O

ozdemir

Misafir
Email adresimize gelen yogun sorular uzerine aciklama getirmek istedim. Herhangi urunumuzu kredi karti kullanarak PAYPAL uzerinden paypal a uye olmadan satin alabilirsiniz.

Paypal hesabinizda herhangi bir miktar para olmasi gerekmemektedir. Paypal linkini alacaginiz paket turunu bize ilettikten sonra talep edebilirsiniz. Paypal linki email adresinize gonderilir.

Lutfen bu tur odeme yapmak istiyorsaniz, isteginizi [email protected] adresine iletiniz.

Tesekkurler

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5