İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Turk50.Net - TOPLİST : : : SATILIKTIR : : :

T

Turk50.Net

Misafir
Merhaba Arkadaşlar..

Acil İhtiyactan Dolayı Turk50.Net Domain + php üzerine kurulmuş toplisti uygun fiyata satıyorum acil..

Son 30 Gün İstatikleri
Webservis Gibi Referer Özelligi
Gibi Özellikleride Mevcut..

Saygılar

webturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Leventcim bana sozvermemismiydin onu satmayacagina dair ?

Hatirladin umarim beni ?

Lütfen bu isinden vazgec. Domaini tamam sat ama lütfen scipti satma. Bunu anlastigimizi saniyordum. Gelci satarsin sana kalmis birsey ama cok ayip edersin. Sozunu unutma.

Ki ben senden baska en fazla 2 kisiye daha o scripti verdim ve sadece sen kullaniyosun bu scripti. Vermememin en buyuk sebeplerinden biriside bu scripti fazla kiside gorunce berki size bu scriptin calinti oldugumu yoksa gibi sorular sorulacagi icin ama bakiyorum sen bu konuda benim dusundugum gibi dusunmuyorum.

Satmayi dusunmezsen sevinirim.

T

Turk50.Net

Misafir
200 $ a Satıyorum Domain + Script 500 Yakında Üye var. Çok Acil Paraya İhtiyacım Oldugu İçin Satıyorum..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5