İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Türkçe Domain

caper

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba, belki çoğunuz bu sorunun cevabını biliyor. Türkçe domain aldığımızda subdomainleride Türkçe yapabiliyor muyuz?

Aklımdayken diğer sorularımıda sorayım.

-Türkçe domainleri şuan kullanabiliyor muyuz?
-Hosting farklı oluyor mu?
-Türkçe domianleri IE'nin desteklemediğini biliyorum, peki diğer browserlar destekliyor mu?
-Türkçe domain aldım SDJ4HOS-SD3VS4S-SD3V3B.COM (attım bunu) gibi bişey gözüküyo kontrol panelinde, insanlar bunu yazsa beim sayfama girebilirler mi?

cahveci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ehuehu bazı browserler destekliyor

bilgiyarısması.com
googşe.com
trıpod.com
alıbaba.com
ehuehue bunlardan az da olsa hit geliyor :) su an ama bunlar alexa da ilk 500 de :)

Gamend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
googşe.com çok akıllıca walla
Google'nin tekil hiti günlük atıyorum 5 milyon olsa en az 200 bin kişi l yerine ş'ye basar
Kafadan hiti kırar :D

crawler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
türkiyede google ın hiti 5 milyonmu ? o kadar yoktur , dünyada 200 milyon zaten günlük cogul gösterim :D ayrıca o kadar kisinin yanlıs yapacağını sanmıyorum çünkü herkes "go' yazıp entere basıyor , kim google yazıyorki :)

Gamend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Türkiye'de Demedim genel konustum zaten mesela dedim örnek verdim :D
Adamlar Google'ye yakın tüm isimleri tescil ettirmiş
Mynet'in www.sitemynet.com u tescil ettirip bedava alan dagıtması gibi :p

cahveci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
crawler' Alıntı:
türkiyede google ın hiti 5 milyonmu ? o kadar yoktur , dünyada 200 milyon zaten günlük cogul gösterim :D ayrıca o kadar kisinin yanlıs yapacağını sanmıyorum çünkü herkes "go' yazıp entere basıyor , kim google yazıyorki :)

kardes optimasyonda biraz iyiyimdir yazım yanlıslarından binlerce dolar kazanan insan var be googleda arama motoru ile ilgili en cok aranan 5 kelime

gogil arama motoru amcam google da aratıyor bunu :)

caper

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
caper' Alıntı:
Merhaba, belki çoğunuz bu sorunun cevabını biliyor. Türkçe domain aldığımızda subdomainleride Türkçe yapabiliyor muyuz?

Aklımdayken diğer sorularımıda sorayım.

-Türkçe domainleri şuan kullanabiliyor muyuz?
-Hosting farklı oluyor mu?
-Türkçe domianleri IE'nin desteklemediğini biliyorum, peki diğer browserlar destekliyor mu?
-Türkçe domain aldım SDJ4HOS-SD3VS4S-SD3V3B.COM (attım bunu) gibi bişey gözüküyo kontrol panelinde, insanlar bunu yazsa beim sayfama girebilirler mi?

Arkadaşlar bunlar güzel şeylerde nedir bu soruların cevapları.

M

mfk_1868

Misafir
1. kullanıyoruz
2. hayır bir farkı yok.
3. ie bir eklentiyle destekliyordu adını unuttum simdi google da idn plugin diye aratırsan cıkar sanırım
4. evet sayfana gider plugininde yaptıgı bu zaten o adresi gercek adresine ceviriyor.

umarım yardımcı olmusumdur.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.