P
PatlicamNET
Misafir
Web hosting ve alan adı hizmeti sunduğum bir arkadaş web sitesinde turkcell kullanıcıların bilgilerini çalmaya yönelik bir içerik yapmış.Toplu mail göndermiş ve Turkcell'den şu şu içeriği kazandınız lütfen *** siteye girip üye girişinizi yapın gibilerinden mail göndermiş sanırım.Turkcell bana email gönderdi lütfen hizmetinizi durdurun diye.Hizmeti hemen durdurdum ve turkcell'i aradım web siteyi yapan kişiye dava açılmış dendi.Fakat domain bilgilerinde benim adım var ve benim sunucumda barınıyor site.Eğer o arkadaş internet cafeden yaptıysa bu siteyi onu bulmaları imkansız.Eğer sabit bir yerden yaptıysa tabi tespit edilebilir.Kime dava açıldığı hakkında bana bilgi vermiyorlar.Site sahibi ise polise ifade verdim dedi.Benden domain bilgilerini istiyor kullanıcam diyor.Fakat turkcell ile görüştüm bence vermeyin dedi(tam emin degildi ikinci kez aradıgımda bi bayan ile görüştüm) bu kez arkadas domaini ver yoksa bu yönden seni mahkemeye veririm diyor.Ben domaini isimtescil'den aldım... Anlayacağınız karışık bir durum... Sizce ben etkilenirmiyim dava sonucu?
Not: Netdirektde sunucum ve illegal içeriğe kesinlike izin vermiyorum.Bu arkadaş hizmeti alır almaz yapmış siteadı.com/dd olarak sanırım daha sonra açmış tabi onu takip edecek kadar zamanım yok.
Not: Netdirektde sunucum ve illegal içeriğe kesinlike izin vermiyorum.Bu arkadaş hizmeti alır almaz yapmış siteadı.com/dd olarak sanırım daha sonra açmış tabi onu takip edecek kadar zamanım yok.