İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Turkticaret.net ten mail geldi...

OguzKaganAslan

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
10
turkticaretten mail geldi... sizlerle paylaşmak istedim...

Sayın Oğuz Kağan Aslan ,

' Her Web Sayfasına Banner ' kampanyası dolayısıyla yayınlanacak bannnerların , ana sayfada ve sayfanın en üstünde yer alması gerekmektedir. Kampanya bunun dışındaki gösterimler için geçerli değildir.

Bilgilerinize Sunar, İyi Çalışmalar Dileriz.

TURTICARET.Net

burdan anladığım kadarıyla eğer banner sayfanızın alt tarafındaysa para alamayacaksınız ve şu ana kadar gosterdiğiniz reklamlar da boşa gidecek...

zokkie

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
ben bu tticaret.net'e güvenmeyerek ne kadar ii bişey yaptığımı farkettim şimdi (aklımı seviyim :) :) )
biz türkler olarak reklama para vermeyi sevmiyoruz kardeşim bi kitapyurdundan para aldım olda verinceye kadar b.kunu çıkartmıştı zaten.

Sport

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
ewet aynı email banada geldi. emailde söz edilen " ana sayfada ve sayfanın en üstünde yer alması gerekmektedir" ibaresini uygulamak sitem açısından felaket demektir. çünkü gördüğüm tüm sitelerde ve kendi sitemde banner o kadar yavaş geliyorki sayfanın açılışını çok geçiktiriyor. bu nedenle en alta koymuştum. birde en üste koyduğumda artık siz düşünün gerisini. neyse buda demek oluyorki bu iş'te boş çıktı :)

P

paradoks

Misafir
Türk ticaret para vermiyor arkadaşlar !!! 10000 gösterim 1$ gibi komik bir rakama bile evet diyen insanları kandırıp paranın üstüne yatıyorlar !!! Bu kadar komik bir rakama ana sayfa hemde en üstte reklam yayınlayacak webmasterin aklından şüphe ederim

OguzKaganAslan

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
10
turkticaretten 30 ekim gunu yeni mail geldi...

düzeltme yapıyorlar...

-------------------------------------------------------------------------------------
Sayın Yetkili,

"Her Web Sitesine Reklam" kampanyamız ile ilgili gönderdiğimiz mesajı aşağıdaki şekilde düzeltiriz.

Web sitelerinizde yayınlanan kampanya bannerlarımız, açılan her web sayfanızın ilk görüntüsünde görünmelidir. Yani Scroll bar aşağıya doğru kullanılmadan ilk ekranda bannerlarımız görünmelidir.

Bunun dışında yayınlanan bannerlar kampanya kapsamımız dışındadır.

Kampanyamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla

TURKTICARET.Net
Ticareti Kolaylaştırma Merkezi
-------------------------------------------------------------------------------------

haberiniz olsun istedim... iyi çalışmalar bol kazançlar... ben sitemdeki turkticaret bannerlarını siliyorum... :)

Sport

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
düzeltmede gelse fark etmez. sonuçta sitemin hitinin ancak 3 te 1 i yansıyordu istatistiklerine ve son günlerde sistemlerine göre hiç görüntüleme yok olarak gözüküyor. en iyisimi şimdilik ara vermek ileride gelişme olursa bakarız.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5