İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ÜÇKAĞITÇI TURKCELL

biqq

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar turkcell in internetten bedava mesaj atma olayı var ya bence bu kadar bozuk bir sistem olamaz hergün kullanıyorum 15 tane mesaj bedava diyolar ama hiç de 15 tane atamadık attıklarımın çoğu ulaşmıyo cep telefonlarına madem göndermiceksiniz neden 15 tane diyosunuz ki dimi 5 tane deyin bari yalan sölememiş olursunuz var mı bu şekilde mesajları ulaşmayan aramızda arkadaşlar bıktım yaaaaaaaaaaaaaa

Unutmam

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
biz her zaman gönderiyoruz şuana kadar gitmeyen mesaj olmadı hiç ben yıllardır kullanıyorum (şuan yeni bir sistem yapmışlar belki sorun olabilir ama daha dün gönderdik bir problem yoktu)

biqq

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bilmiyorum ya ben hergün kullanıyorum günde en az 4-5 tane mesaj gitmiyo

zbahadir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
biqq' Alıntı:
bilmiyorum ya ben hergün kullanıyorum günde en az 4-5 tane mesaj gitmiyo

Sorun internetten kaynaklanıyor olabilir. Bu günlerde TT yine bir şeyler yapıyor olabilir, çünkü arada bir net bağlı göründüğü halde veri akışı olmuyor.

Varista

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Turkcell'i benim kadar kullanan yoktur sanırım.Günlük webmesajcell hep kullanıyorum :D Fakat tek gitmeyen mesajım yok.Turkcell'in yeni sistemini beğenmedim berbat olmuş.Eski sistem daha güzeldi ve hızlıydı :(

biqq

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar ama benimki gitmiyo ya dediğim gibi belki başka bişeyde sorun olabilir

Varista

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
biqq' Alıntı:
arkadaşlar ama benimki gitmiyo ya dediğim gibi belki başka bişeyde sorun olabilir
Nasıl bir hata alıyorsun?Gönderildi diyor fakat gitmiyormu.Eğer hata devam ederse 4440532 ara söyle şikayet formu doldur sana ulaşırlar.Ben çok aradım artık müşteri hizmetleriyle arkadaş oldum :D

SaintOne

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
biqq' Alıntı:
arkadaşlar turkcell in internetten bedava mesaj atma olayı var ya bence bu kadar bozuk bir sistem olamaz hergün kullanıyorum 15 tane mesaj bedava diyolar ama hiç de 15 tane atamadık attıklarımın çoğu ulaşmıyo cep telefonlarına madem göndermiceksiniz neden 15 tane diyosunuz ki dimi 5 tane deyin bari yalan sölememiş olursunuz var mı bu şekilde mesajları ulaşmayan aramızda arkadaşlar bıktım yaaaaaaaaaaaaaa
Turkcell'den turkcelle ilk mesaj ücretli geriye kalan 14 ü ücretsiz diğer operatörler yine aynı 2 kontör..

biqq

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
SaintOne evet biliyorum dediklerini de ama benim söylemek istediğim şey gönderildi diyor ama gönderilmiyor bugün biçok kişiyle kavga ettik

Varista

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
biqq' Alıntı:
SaintOne evet biliyorum dediklerini de ama benim söylemek istediğim şey gönderildi diyor ama gönderilmiyor bugün biçok kişiyle kavga ettik
Valla böyle birşey olmaması lazım.Bende çok kullanıyorum tek gitmeyen mesajım yok çünkü cevabı geliyor.
http://www.turkcell.com.tr/index/0,1028,12000,00.html şuradan mail yolla.1-2günde cevap gelecektir.Fakat dediğim gibiyse hala sorun devam ediyorsa 4440532 ara söyle.
Benimde çok şeyler oldu hepsini çözüyorlar.Bir keresinde 3000sms olayı vardı geçen sene yada daha önce benden 2 kere 100 kontor çekmişlerdi :D aradım müşteri hizmetlerini dedim böyle böyle,şikayet formu doldurdular.Akşam evi aradılar adam resmen özür diliyor.Telefon kapanınca kontorunuz geri gelecektir dedi ve bana 200 kontor geldi.Hatamızdan dolayı diyede mesajla birlikte.
Turkcell'i çok seviyorum ben :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5