İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

[Ücretsiz] Birkaç Büyük Klon Script

troy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Scriptler yabancı forumlarda ücretsiz dağıtılan bir pakette yeralıyor. Lisans sorunu v.s. yok gözüküyor. Scriptlerin kullanılabilirliği, kurulumu v.s. hakkında bilgim yok.

freedomain.co.nr
google.com
hotscripts.com
imageshack.us
myspace.com
rapidshare.de
savefile.com
tinyurl.com
uploadgalaxy.com
whatismyip.com
xdrive.com
yousendit.com
youtube.com

http://rapidshare.com/files/85628926/Big_Clones_Collection.rar.html

YoLcU_34

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Klon Script merak ediyorum arkadaşlar bi kaç yerde daha görmüştün kopyamı acaba nedir

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Sanırım aynı özelliklere sahip sonradan ona benzer script diye söylenen script bunlar..

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
bir ikisini denemiştim.

whatismyip.com

bu çalışmıyordu mesela.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Whatismyip nin klonu.

<?PHP
echo $_SERVER[REMOTE_ADDR];
?>

troy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Clone scriptler orjinalinin özellikleri, işleyişi ve bazen de tasarımı esas alınarak kodlanan/tasarlanan sistemler. GetaFreeLancer.-com da bu tür istekler dağ gibi, youtube'un ve diğer büyük scriptlerin clone'larına istek çok fazla. Geçen gün yemeksepeti.-com'un clonunu yaptırmak istiyordu birileri. Clone kullanmanın yasal bir yaptırımı yok sayılır. Yukarıdaki scriptlerde bu tür scriptler. Ben dp forumda-iwebtool talk'ta iki üç başlıkta ücretsiz dağıtıldığını zaman zaman görüyordum. Son gördüğümü de buraya da yazdım. Dediğim gibi rahatsızlık veriyorsa silelim. Scriptlerin işleyişlerinden bir şekilde esinelenebilir diye düşünüyorum, ama abartıp birebir tasarımlar kullanmak kullanana da hiçbirşey kazandırmaz bence.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.