İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

vBSeo 3.1 Download Ve Yardım

mircalem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba Arkadaşlar Ben https://www.vbseo.com/purchase/buy-vbseo.html BU adresten 149 dolara satın alma işlemini yaptım bana bir kaç email geldi siteniz kontrol edilicek tarzı gibi. şuan hostum açık değil. ve bana hiç bir download linki verilmedi. bu aşamadan sonra ne yapabilirim.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Sitenizi kontrol edicez demeleri ilginc.
vbseo da uyeligin varsa Turkce bolume gir ve Mert ile konus, sorununu ona ilet.

zbahadir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Lisans vermeden önce gerçekten kontrol ediyorlar.
marez ve benzeri şeyler görürlerse vermiyorlar ama zararlı içeriği kaldırırsanız lisans alabiliyorsunuz.

mircalem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
içerik diyebişe yokki sitede zaten :) sıfır bi domaine kurulcak

nokie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
içerik diyebişe yokki sitede zaten :) sıfır bi domaine kurulcak

Daha önce hiç içeriği bulunmayan bir siteye vbseo kurmanın bir faydası olmaz ki, mantık mevcut içeriği arama motorlarının daha hızlı indexlemesini sağlamak zaten.

Kaldıki vBulletin yazılımında arama motorlarının indexleyememe diye bir sorunda yok. Tavsiyem arşivle yada zoints ile başlangıç yapman olurdu, vbseo'yada bir mebla yatırmadan önce mevcut sitenin içeriğini genişletmekte ve reklam vermekte kullanabilirdin, daha sonraları zaten reklamlardan kazanacağın ücretlerle vbseo almakla faydalı birşey yapmış olurdun.

neyse hevesini kırmayayım ama gerçek bu ;) iyi şanslar.

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Daha önce hiç içeriği bulunmayan bir siteye vbseo kurmanın bir faydası olmaz ki, mantık mevcut içeriği arama motorlarının daha hızlı indexlemesini sağlamak zaten.

Kaldıki vBulletin yazılımında arama motorlarının indexleyememe diye bir sorunda yok. Tavsiyem arşivle yada zoints ile başlangıç yapman olurdu, vbseo'yada bir mebla yatırmadan önce mevcut sitenin içeriğini genişletmekte ve reklam vermekte kullanabilirdin, daha sonraları zaten reklamlardan kazanacağın ücretlerle vbseo almakla faydalı birşey yapmış olurdun.

amaç direk forum sitesi acmak zaten yani bir site yapmak degil sadece forum içeirkli site bunun neresi mantıksız analamadım illa bir içeirği olan siteyemi forum kuruluyor bu forumtr vs.. ler içeirkmi vardı

arkadaş yapmak istediği 2-3 konulu ama içeriğigi geniş olan bir site açmak sadece forum hizmeti vermek istiyor. başka içeirklere gerek duymuyor

nokie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
amaç direk forum sitesi acmak zaten yani bir site yapmak degil sadece forum içeirkli site bunun neresi mantıksız analamadım illa bir içeirği olan siteyemi forum kuruluyor bu forumtr vs.. ler içeirkmi vardı

arkadaş yapmak istediği 2-3 konulu ama içeriğigi geniş olan bir site açmak sadece forum hizmeti vermek istiyor. başka içeirklere gerek duymuyor

sanırım vB yazılımı ile vBSEO yazılımını birbirine karıştırıyorsunuz, postumu iyi okursanız vbseo'nun sıfırdan bir foruma kurulmasının faydasız olacağını anlatmaya çalıştım.

Tabiki her iki yazılımı başlangıçta kurmakta özgürdür ona bişey diyemem ama bir projede başarılı olunmak isteniyorsa bazı şeylere yatırım yapılmadan önce mevcut durumu değerlendirmeli, ki alternatiflerde varken.

zaten arkadaşımızda alacağını almış bitirmiş hayırlı olsun diyelim :)

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Bence VBseou nun artık faydasi yok.
Sitenizi özgün ve güncel tutun yeter.

mircalem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar bu vbseo aldık ama öyle link falan yollamıyolar forumu kurun lisansınız aktif olucak dediler. peki bu forumu nerden indiricem ben. download sayfalarında indirme linkini ben bulamadım bilen varsa paylaşırsa sevinirim

Kaiser_Dealxa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
forum için de lisans alman gerek => vbulletin.com

ama yok ben lisanssız kullanacağım dersen netten bir sürü dowload vbulletin scripti bulabilirsin.

önerim madem vbseo aldın vbulletin lisansı da al ;)

batubilir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

Bence arkadaş böyle yaparak daha iyi ediyor sonradan vbseo kurarsa bir çok url si indexlenmicek+ olarak eski url ler çalişmayacak bu şekilde daha sağlikli ilerler

@Permission ; evet sadece vbseo nun lisansi

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
vbseo lisansı ile vbüllent kurulsa çalışmazmı yanai şimdi exra forumu kurmak için vbulletin lisansı:160$ mı verilcek ??

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
vbseo lisansı ile vbüllent kurulsa çalışmazmı yanai şimdi exra forumu kurmak için vbulletin lisansı:160$ mı verilcek ??

vbulletin için lisans şart.
vbseo vbulletin ile çalışan ek program yani eklenti.
Bazı eklentiler ücretli bazıları ücretsiz.
vbseo ücretli.
vbulletini photoshop, vbseoyu da Ücretli bir Photoshop filtresi gibi düşünebilirsiniz.

mircalem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
peki bu vbuletin lisansı bir kereliğe mahsusmu veriliyor her sene için ödeme yapılıyormuş diye duydum doğrumu acaba

batubilir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
peki bu vbuletin lisansı bir kereliğe mahsusmu veriliyor her sene için ödeme yapılıyormuş diye duydum doğrumu acaba
Evet 1 kereliğine verip satin aliyorsun ve 1 yil boyunca güncellemelerden yararlanabiliyorsun.1 yil doltuktan sonra güncel versiyonlari indiremiyorsun bunun içinde yaklaşik 30 dolar kadar bir ücret ödeyip tekrar 1 yil için güncellemelerden faydalanabiliyorsun

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.