İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Vbseo deldi geçti...

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Acı çekiyorum şu anda :)
İnşallah verim alırımda ilerde hiti artar.Hit 4 de 1 azaldı.
Eski konulara giriş olmadığı içinde google kazancı bitti.
Şu anda 12-13$ seyretmesi gereken kazanç US$ 1,02

Daha 3 gün oldu kuralı ama acı çekiyorum şu aralar.Dedicated masrafını google karşılayamayacak cepten gidecek bir kaç ay gibi..
Hızlı indexliyor ama konuları daha indexlemedi adam gibi.
Önceden kuranlara soruyorum ne kadarda toparlandı siteniz eski hitine ulaştı veya geçti?

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Forumda bazı konular vardı ki, 1000 tekil direk o konulardan geliyordu.Onlar zointsdi silinmiş şimdi aramada çıkmıyor.Ana sayfaya yönleniyor diğer konularda zoints olduğu için..Lanet ettim resmen..
Varmı önceden böyle durumda olan arkadaşlar? Toparlanmışlar mı acaba? Ona göre erkenden önlem alıp zoints e döneyim.

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
sen en iyisi iş işden gecmeden eski indexlerin silinmeden eski seona geri dön ;)

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
150$ a yazık değil mi yav.erken mi karar veriyoruz bilmiyorum..Bunları yaşayan biri istiyorum nolmuş düzelmiş mi..Pişman olmakta istemiyorum,boşuna para vermekte. :S

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Lisansı yeni aldıysan, vbseo da support ticket açıp paranı geri isteyebilirsin.

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
En geç ne zamana kadar isteme hakkım var paramı geri? vbseo sitesi aşırı yavaş,aramaya üşeniyorum.

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
vbseoda michael biddle adlı favorim var ona ticket attım vbseo ne zaman hiti düzeltir tahminen diye..objektif olmayacak pek ama bakalım cevabı ne olacak.

teşekkürler iyinet..her zaman desteğiniz için teşekkürler.
memcache kurulumuda yarım kaldı,desteğiniz devam ederse çok sevinirim.

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Ticketa mert bey cevap verdi.Vbseo kurmayı düşünenler için iyi bir bilgi oldu.Önceden göze alsınlar derim.

----------------------
Mert Gökçeimam
Indexleme işlemi ortalama olarak 3-6 ay arasında değişir , eğer yukarıda dediğimi yapmadıysanız çok daha uzun sürer.

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
kendisi aşağıdaki kodları htaccess ime eklemem gerektiğini ve zoints seo linklerinin vbseo linklerine yöneleceğini söyledi şimdi.Çok iyi oldu,rahatladım :)

RewriteEngine On
RewriteRule ^[^/]*-f([0-9]+)\.html$ vbseo.php?vbseourl=forumdisplay.php&f=$1 [L]
RewriteRule ^[^/]*-t([0-9]+)\.html$ vbseo.php?vbseourl=showthread.php&t=$1 [L]

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
sonuc ne oldu eski konulara giriyormu suan ? önceden girmiyodu diye yazmıştın ondan soruyorum

Breeze

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
yarın birgün vbseo kurarım diye zoints seo kurmuyordum

ama şu iki koddan sonra şimdilik zoints kurabilirim
RewriteRule ^[^/]*-f([0-9]+)\.html$ vbseo.php?vbseourl=forumdisplay.php&f=$1 [L]

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
sonuc ne oldu eski konulara giriyormu suan ? önceden girmiyodu diye yazmıştın ondan soruyorum

Evet şu anda eski konulara tıklandığında,yeni vbseo haliyle olan şeklinde giriyor.
oldu yani,ilerde vbseo kullanmayı düşünen kişiler gönül rahatlığıyla kurabilirler zointside.

DJ PİSAGOR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sitemap ile 1 haftada 100 k indexi sildirip 100 k indexlettim :)
3-6 ay bence biraz abartılmış bir zaman.

zbahadir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Faydası oluyor ama en az 3 ay bir şey beklemeyeceksiniz.
3 ay oldu kuralı daha eski indexlerin yarısına ulaşamadı ama çok yararını gördüğümü söyleyebilirim.

jackal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
vbseo yu kullandım, belkı forumunuzun aktıvıtesı azdır çok yararlı gorunebılır benım forumum çok aktif vbseo lu donemde 3 sunucu değiştirdim her hıtım bıraz arttığında makınede yetmıyordu, en sonunda sattı mseo lısansınıda kurtuldum :) bazen aynı anda 3 - 4 k onlıne oluyor o zamanalr makıne kendını şaşırıyor vbseo oalcaksa n az 2 makınen olmalı zaten..

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
aynen, vbseo kurdum makina afalladı. ay sonunda daha iyi bir işlemci alıp 3 gb ram yaptıracağım bakalım ne olacak.

jackal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bende aynen o işlemlerı yaptım ustelık koskoca makıneye 1 forum başlıyordum,
ama şimdi 4 gb ramlı bır makıneye geçtım 3 forum 12 site var içinde forumda gayet hızlı ustelık 3.7 ye geçtım,
bılemıyorum belkıde ben olaya çok basıt bakıyorum ama vbseo olsa ne olur olmasa ne olur dıye düşünenlerdenım bugun bir çok forum vbseo olmadan dunya kadar hit alıyor, sen nıye almayasınkı :)

aTk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kendisi aşağıdaki kodları htaccess ime eklemem gerektiğini ve zoints seo linklerinin vbseo linklerine yöneleceğini söyledi şimdi.Çok iyi oldu,rahatladım :)

RewriteEngine On

güzel bir bilgi oldu

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.