İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

vbulletin hakkinda bilgiler...

{{DELIKANLIM}}

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
selam bende en sonunda karar verdim ve vb lisans aldim ve suan kurdum bana suan vb 3.6.8 tü´rkce dil paketi lazim googleden aratim bitanesi indirdim ve admin panelde gördugum kadariyla baya eksiklik var bu iyinetin kullandigi varsa linki ala bilirmiyim bizahmet?

ayrica vb hakkinda kesin cok sorunlarim olcak ve hepsi bu baslik altinda acmak istiyorum yardim olursaniz cok sevinirim....

{{DELIKANLIM}}

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
su verdigin su link digerleri gibi uye olup indirmek gerek ve 3 tane indirdim hepsinde asagda kendi reklamlari var ve eksik yapilmis bu iyinet nerden almis acaba bizde alsak bu iyinete hic konu bulamadim turkce dil paket hakkinda...

{{DELIKANLIM}}

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Cogu vbulletin forumlari gezdim hepsinde ayni seyleri gördum gördugum seylerde yazilarin bazilari ya ingilizce yada aldigi lisans neyse öyle kalmis onlar türkceye cevirilmemis neden acaba ve kimsede ellede degistirmemis. Mesela rütbenin uzerine geldinde ingilizce cikiyor profilinde baktinda bazi bilgiler ingilizce üye durumu ingilizce yani su member olayi vbulletin tümü türkce yapmis kimse varmi?

nokie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
Senior Member v.b. bunlardan bahsediyorsan admin paneldeki rütbe kısmından türkçe yada istediğin birşeyde yapabilirsin.

{{DELIKANLIM}}

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Cok sagol kardes baya yardimci oldun duzenlemeler eksikler tamamladik bizim uyeler eski forum gibi bu forumdada su ana sayfada en son gönderilen mesaj istiyor onu baya aradim kodu bulamadim bana kodu lazim söyle guzelce anlatimli artik kendim yapayimda ögreneyim azcik bu ara bu iyinet forumda vbulletin hakkinda hic bisey yok okadar webmasterler var okadar cok kisi vbulletin kullaniliyor ama ne kod nede aradigin bilgiler var...

nokie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
Cok sagol kardes baya yardimci oldun duzenlemeler eksikler tamamladik bizim uyeler eski forum gibi bu forumdada su ana sayfada en son gönderilen mesaj istiyor onu baya aradim kodu bulamadim bana kodu lazim söyle guzelce anlatimli artik kendim yapayimda ögreneyim azcik bu ara bu iyinet forumda vbulletin hakkinda hic bisey yok okadar webmasterler var okadar cok kisi vbulletin kullaniliyor ama ne kod nede aradigin bilgiler var...

http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=142759

Elazığlı168

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7

eklenti paylaşımı iyinet vbulletin bölümünde yasaktır bunun haricindeki dökümanlar bir çok vbulletin destek sitesinde sıkça var bu bölümün amacı sadece sorunu olan vbulletin kullanıcılara destek vermektir:)

nokie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
kullanıcı gruplarından herhangi birine girip (registered users, moderators, administrators v.b.), aşağıdaki seçenekle aktifleştirebilirsin:

Can Upload Images for Signature = Yes
Can Upload Animated GIF for Signature = Yes
Signature Image Maximum Width (pixels) = 150
Signature Image Maximum Height (pixels) = 150
Signature Image Maximum Filesize (bytes) =153600

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Yavasligin pek cok nedeni olabilir.
Aklima gelenler.
- Her add-on (eklenti) foruma ek yavaslik getirir.
- Bellek CPU yada Bantgenisligi trafigi kaldiracak gucte olmayabilir.
- Saldiri oluyor olabilir

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Bant genisligi icin hosting sirketinin bant kullanim grafiklerine bakabilirsin.
Saldiri konusu karisik, cunku birsuru saldiri sekli var.

{{DELIKANLIM}}

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bant genisligi olamaz cunku ben sinirsiz aldim sorun yasanmiyor yasansa galiba tum site etkilenir olsa olsa saldiri olur bakalim nasil caresi bulacaz sagol bu ara...

{{DELIKANLIM}}

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Selam herkese iki sorum var birincisi rütbelerde mesela admin yaziyor o yazi yerine buttonlu admin yazisi nasil ekleriz img ile deniyoruz maalesef olmadi.
ikinci sorumsa su 3.6.8 kulaniyorum yeni surum cikmis buna update yapsam neler degiscek?

nokie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
Nihat upgrade için henüz erken tavsiye etmiyorum şuan, emin ol en güzel sürümü kullanıyorsun.
Rütbelerin altına imajlı rütbe eklemek için "user ranks" bölümünden yapabilirsin, yönetim panelinde ki sol menüden erişebilirsin.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.