İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

veri yürütme engellemesi

dll

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Merhabalar. Pc'de hicbir klasor acilmiyor. C ve D sürücülerine giremiyorum. Veri yürütme engellemesi diyip pc hata veriyor. Performanstan veri yürütme engellemesi icin 2 secenek war ikisinide yaptiysamda fayda etmedi. Formattan baska carem warmi sizce? Yardimci olursaniz sevinirim...

zbahadir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Veri kurtarma programları ile önemli verileriniz varsa onları almayı deneyin. Dosya sistemi çokmüş veya disk üzerinde fiziksel bir sorun oluşmuş olabilir, bad sektör gibi.

Başka bir bilgisayar varsa yakınlarda ona bağlayıp scandisk yapmayı da deneyebilirsiniz.

Bir başka yöntem ve belki de en yararlısı;
XP kullanıyorsanız XP CD ile boot edin ve kurtarma konsolundan chkdsk yapın.

xfatihx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
buldum başka bir foruma yazmiştim problemimi bi arkadaş cevap vermişti

Öncelikle
Başlat Çalıştır C:\boot.ini dosyasını aç..burada

"multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Micr osoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect "

satırının sonuna "/noexecute=alwaysoff" komutunu ekle..son görünüm şöyle olacak..

multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Micro soft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect /noexecute=alwaysoff

kaydedip restart et...

dll

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Cok lanet birseymis bu ya. Ne yaptiysam olmadi. Hicbir klasor hicbir sürücü acilmadi. Güvenli kipte actiysamda dedigin dosyayi degisemedim problem verdi. En sonunda formati bastim bende. Yardimlariniz icin saolun.

Super Onlineden Real Playeri indirmeyin aynisi sizinde basiniza gelebilir :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5