İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

vestel divx/dvd player

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
vestel'in dvd 4550 divx ultra slim modeli. ederi nedir bilmiyorum ama sanırım 90-100 ytl civarı gitmesi lazım. eğer ilgilenirseniz mesaj atabilirsiniz. kumandasını 4. kattan düşürdüğüm için, elektronikçiden aldığım kumandayı kullanıyorum :p nasıl düşürdün diye sormayın :D paypal kabul edilir..

F

fatihhk

Misafir
ploop çıldırdı evde ne var ne yok satıyor.:p
yakında buzdolabını çamaşır makinasınıda satılığa çıkartacak:D

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
buzdolabını gönderdik, eskişehir'deki evi boşaltıyorum da o yüzden satıyorum :p

cemadak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hmm adrenalin seviyesinde ani dalgalanmalara yol acabilecek kapasitede bir film izlerken ani bi hareketle kumandanın pencereden asaaa ucmasıydı ama tabi daa degisik seylerde olmus olabilir.

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yok ya benim yorganımın arasında kalmış kumanda. ben de kuruyemiş yerken yatağa döküldü biraz. onu silkeleyeyim dedim. bir de baktım kumanda uçtu aşağı :D daha komiği de var. evde dolap olmadığı için birayı pencere dışında soğutuyorum. geçen gün de o düştü. zemin katta olan insan ben burda oturduğum sürece bayağı bir mal sahibi olacak :p

M

MasterTR

Misafir
ploop' Alıntı:
yok ya benim yorganımın arasında kalmış kumanda. ben de kuruyemiş yerken yatağa döküldü biraz. onu silkeleyeyim dedim. bir de baktım kumanda uçtu aşağı :D daha komiği de var. evde dolap olmadığı için birayı pencere dışında soğutuyorum. geçen gün de o düştü. zemin katta olan insan ben burda oturduğum sürece bayağı bir mal sahibi olacak :p
guzel mesaj + rep verdim : )

cemadak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sana portatif buzdolabı lazım bi tane bu havada sogumazki bira denen meret sıcakta icilmez zaten..

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
cemadak' Alıntı:
sana portatif buzdolabı lazım bi tane bu havada sogumazki bira denen meret sıcakta icilmez zaten..
valla öyle bir içiliyor ki buzdolabı olmayınca.. artık bara gidince sıcak istiyorum zaten alışmışım :p

Varista

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ploop' Alıntı:
hehehe.Gece gece kopardın beni.bende bir kere battaniyeleri toplayıp çamaşar makinasına attım bir süre sonra kumanda lazım oldu haydaa yok.Neyse battaniyeyi çıkarırken çıktı tabi içi su dolu.Neyse suyunu temizledim.Salladım felan.Sonra dedim bakıyım çalışcak mı bir baktım kumanda taş gibi çalışıyor. Aradan 6yıl geçti hala kullanıyorum.Sadece yazıları silinmiş.Fakat senin kumanda param parça oluyordur toplasan iflah olmaz.Neyse kendine dikkat et bigünde aşağıya sen inersin bak

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yok ya aşağıya inmedim bile. aa kumanda düştü dedim, sonra gittim yatağa uyudum. tembel bir adamım :p

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
divx playerinin resmini koyarmısın:) (ahh öür dilerim konuyu dağıttım galiba)

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Vestel DVD/Divx player'i 2 senedir kullaniyorum, sorun cikartmayan sirin bir alet, bilgisayardan film izleme iskencesine (bana gore oyle) son verdigi icin kendisini cok severim. Fiyat da baya iyi, kacmaz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5