Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fenerbahçe taraftarıyım bende ama video gerçekten güzel olmuş. İnşallah Volkan bunu izleyip gaza gelirde eski günlerine döner. Çünkü kalecilikte fırsat her zaman gelmiyor.
This video is no longer available due to a copyright claim by DIGITURK
Izleyemedim verdigin linkten ama konuya yazılanlara bakilirsa cogu izledigim görüntü Yazık volkan'a, takım değiştirmesi onun lehine olacaktır diye düşünüyorum. Bu kadar baskı altında değil volkan ronaldinho kalsa, futboldan soğur..
Digitürk yetkilileri ilk videoyu silmiş
Ayrıca bence bu adamlar işi gücü olmayan can sıkıntısından böyle işler yapan adamlar çok saçma gelıyor bunlar bana
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5