Arkadaşlar merhaba, şu son zamanlarda Frozen Throne a merak salmış bulunmaktayım, bazen haftasonları kuzenin internet cafesine gittiğim zaman çocuklar rica ederdi abi gel oynayalım. Bende kırmazdım orda oynaya oynaya sonunda evdeki makinayada kurdum. Oyundaki karakterleri bilmem hayat hikayesini bilmem sadece kırar geçerim yani o tarz bi oyuncuyum detaylarla pek ilgilenmiyorum . Biliyorumki bu oyunun hastalık derecede bağımlıları var onlardan biri kesinlikle değilim, maksat biraz zaman geçirmek. Şimdi şöyle bir sorum olucak bu oyunun fanatiklerine. D day haritaları var dedi kuzen sağolsun 40 mb kadar bi harita dosyasıda gönderdi bunu maps klasörünün içine attım oyunda haritalar görünüyor fakat yeni oyun oluştur dediğim zaman ilk ekrana dönüş yapıyor. Yani haritalar işlemiyor. Bu sorun neden kaynaklanır bunu bilen arkadaşlar varmıdır. Ayrıca oyunu daha zevkli hale getirmek için yeni herolar yeni kampanyalar vs. eklemek mümkünmüdür. Evet ben yazdım sizler okudunuz hadi şimdi yorumları alalım