İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Watermark ? ulead video ...

annudora

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Burda geçenlerde başlık açmıştım ve Watermark için bir arkadaş ULEAD VIDEO yu tavsiye etti ama ben bunun altını üstüne getirdimsede bulamadım WATERMARK olayını...

Acaba sadece videolara watermark üzerine hazırlanmış özel programlar mevcutmu varsa isimlerini alabilirmiyim ?

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
ulead video yada herhangi bir programla watermarkın alakası yokki...bunu sana söyleyen fena sallamış :D
www.digimarc.com sitesine girip detayları öğrenebilirsin. sanırım videoları adına register ediceksin ancak pahalı bi olay bu

annudora

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Lisans hakkı olmayan videolar var mesela bi hayvancık çekilmiş :) çekeni belli değil. Buna watermark ekleyeyim istiyorum. Kaldıki register etmeden onca videoya illegal watermark ekleyen bikaç EGLENCE sitesi goruyoruz youtube da.
Farklı programlar yokmudur acaba ?

www.digimarc.com sitesine girip detayları öğrenebilirsin. sanırım videoları adına register ediceksin ancak pahalı bi olay bu

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
dostum bence herşeyden önce fiyatlarını bir araştır...emin ol hoş bir hayvancık için verilecek paralar değil onlar ;) 10 luk paket bi kaç yıl evvel 300-400$ arasıydı yanlış hatırlamıyorsam...herşey okeyse zaten sitesinde demosu var indirip kurcalarsın ;)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.