İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Webmasterlar Para Kazanın

H

hiverli

Misafir
Webmasterlar sizde sitenizden kolay yoldan para kazanmak istiyorsanız
linki tıklayarak webmasterlara özel yazan buttonu tıklayıp üye olduktan sonra sitenize yerleştireceğiniz kodu alarak para kazanmaya
başlayabilirsiniz...

http://www.smsnet.com.tr/servlet/AffiliateHit?ID=75&URL=http://www.melodilerim.com

tıklayarak üye olup alacağınız kodu sitenize yerleştirip kazanmaya başlayın...Tıkkkklayın

http://www.smsnet.com.tr/servlet/AffiliateHit?ID=75&URL=http://www.melodilerim.com

B

bosuzbiz

Misafir
nitekim ben de yapmıştım ama hala kredimde artış görmedim
para gelmezse çıkartcam linkini sayfadan

H

hitmp3tr_com

Misafir
olum ben buraya üye oldum berbat bişey.

bunun yerine amerikalı sponsorlarla uğralıyorum zorla çek alıyorum ve zorla çeki tahsil ediyorum ve yukarıda belirttiğin siteden daha memnunum

S

Sticks

Misafir
Neden yaramasın ki ?
Güzel bir biçimde tanıttıktan sonra yaramaz diye birşey yok.
Tabii ki sitenin kitlesini gelip te çocuklara 13-17 yaş arası tutarsan yaramaz. ama ilgilenen kitleye yönelik yaparsan yaramaz diye birşey yok.

Şunu unutmayın ki bir sitenin marketing'i yani pazarlama (promosyon) , sunuş ne kadar iyi ne kadar hedef kitleye uygun olursa o kadar iyi olur ve o kadar da başarı elde edilir.

Sözüm melodilerim.com 'a değil onlar ilgi çeker çekmez bilemiyorum ama bazı başarılı ve tanınmış siteler de bunların reklamlarını appletlerini sitelerinde tuttuklarına göre para kazanıyorlar ki bu da o kadar kötü olmadığını gösterir.

S

Senbul

Misafir
Bu tipte nasıl para kazanabilirsinizki.Siteden sms ile melodi alabiliyorsunuz.Buda demekki yolladıgınız ziyaretci kredikartı yada havale yontemını kullanmazza avucunu yalıyorsun.Cok yanlıs bir sistem tamamnen smsnetin cıkarları dogrultusunda calısıyor.Alışverisi smsle yaparsa hiçbir gelir saglayamıyorsunuz.Ölme eşşegim ölme....

S

Sticks

Misafir
Tam olarak bu konu ile ilgili sistemin ne sunduğunu bilemesem de eğer kazandırıyorsa bu strateji kullanılacaktır :
Eğer gelen ziyaretçi sms ile alıyor ise ve bu site hala aktif ise bu adamlar sms ile alınan oyun, melodi vb ürünlerden para kazanıyor demektir. Bu da sizin kolaylıkla komisyon alabileceğiniz anlamına gelir.
Yani adamlar sms ile veriyor ama smsten de para kazanılıyor bu da hesabınıza kredi olarak geçecektir ziyaretçi kredi kartı yada havale ile almasa da.

S

Senbul

Misafir
Bu nasıl olacak peki acıklarmısın;melodinin kodu belli zaten yaz gonder gelsin.

S

Sticks

Misafir
hmm peki o zaman sorun orada işte. Bu melodilerim.com 'un eksikliiğidir.
Haklısın Senbul. iyi bir araştırma bunu sistem yöneticileri ile görüşerek bilgi edinilebilir

M

malatyasporlu

Misafir
şunu söylemek lazım nerdeyse hepimizin cep telefonu var

hanginiz kredi kartıyla logo melodi alırsınız ?

lütfen dürüst cevaplayın..

S

Senbul

Misafir
Benim soylemek istedıgımde bu zaten.Telefondan kodu yazıp gonderip melodi veya logo almak varken neden bu kadar ugrasayımkı.Yok uye ol ondan sonra kredi kartı numaranı ver yada internet bankacılıgından eft yada havale yapıp hesabına kredi eklenmesını bekle.
Öte yandan yazıyorsun melodi yada logonunu kodunu hooop en fazla 2 yada 3 dakkada cepte.İşin birde diğer yanı var wap uyumlu telefonun varsa bir suru wap sitesinde polifonik melodi javaoyunu logo grafik tema hepsi bedava sadece gprs baglantı ucretı odeyerek bunlara ulasma yoluda var...Yani bu işten para kazanmak yaş işi bir sürü sponsor var bu sisteme kalana kadar.Bu sitenın gercekten insanlara para kazandırmaya niyeti varsa tıklama ile afilate yapsınlar.

S

Sticks

Misafir
Haklısın.
Peki birşey soracağım :
Kredi kartı ücretlendirmesi ve SMS ücretlendirmesi aynımı ?
Mesela turkcell in belli bi ücretlendirmesi var ve kredi kartı ile almak için de melodilerim.com un belli bi ücretlendirmesi var ikisi de aynı fiyat mı ?

Bunun yanısıra eklemek isterim ki ,
sen diyorsun ki ben sms ile alırım ama ben sms ile almam . Mesela ben bayi fiyatına almıştım daha önce kredilerimi bire bir smsnet açıldığı zaman çünkü telefon dükkanım vardı ve ucuza vermem gerekiyordu. ee noldu bu sefer SMS ile almaktan daha ucuza geldi. Bunun için kk ile almak da mantıklı geliyor.

S

Senbul

Misafir
Fiyatlandırmada fark yok hepsi aynı ya.Ama bayi fiyatını bilemem ben son kullanıcıyım telefoncu degilim.Oyuzden almaya kalsam sms ile alırım.

S

Sticks

Misafir
Şimdi şunu sunayım sana :
Eğer ki SMS ile almaya kalkar iseniz fiyatlandırma şöyle :

Melodi 5 Kredi yada 12 SMS/ 24 Kontör
(1.750.000 = 10 Kredi fiyatı) Bu da demektir ki : 5 Kredi = 875.000
875.000 Türk Lirası = 1 melodi ücreti ;

SMS ile melodi aynı şeyi almaya kalkarsak = 24 Kontör
bu da eşittir = 2.280.000 TL

Kısacası :
SMS ile bir melodi : 2.280.000
Kredi Kartı ile Bir Melodi : 875.000
Aradaki fark = 1.405.000

Aradaki farkı sanırım görüyorsun. diyelim ben 10 tane melodi alacağım kredi kartı değil de sms ile almaya kalkarsam bana 14 milyon 50 bin Türk lirası girmiş oluyor kısacası.

Sence hangisi ?
SMS ile mi satın almak
Kredi Kartı ile mi satın almak
daha mantıklı ?

S

Sticks

Misafir
ve yukarıda vermiş olduğum ücretlendirme basit bir kullanıcı içindir bayii fiyatı filan değil.

M

malatyasporlu

Misafir
ücretlendirmeyi bilmem ama kimse yapmaz çünkü gerekli bişey değilki mesela en son ne zaman logo melodi transfer ettiniz. ihtiyaç duyuyomusunuz hayır tabii herkes bizim gibi mesela burda biri çıkıp ben bu programdan şu kadar ödeme aldın diyomu 2500 küsür üyesi var bu forumun isteyen istediğini kullanabilir ama biraz düşünelim arkadaşlar gerçekten kazandırırmı ? bence satışta amedyayla gittigidiyor diğerleri önemsiz...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5