İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Wordpress Db kategori sorunu

buraklee

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar sql dosyasını elle wp_post ve wp_terms leri girdim. Tüm yazılar okundu. kategorılerde okundu vede phpmyadmın tablolarda gozukuyor.

Sitede gözükmuyor 1 kategorı bıle yok..

tum yazılar öylece duruyor.bunu nasıl çözebilirim.

umuture

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
benimde başıma gelmişti bi ara bende düzeltemedim ama konuları girdiğin wp_post ve wp_terms tablolarında kategorileride belirttin mi.
yani tam emin değilim ama kategori ismi değilde kategori numarası veriyor wp

buraklee

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hocam arkadaş eski sürümde almıştır dıye 231 232 233 tum surumlerde denedım ama başaramadım.xml olarak da aldım ama olmadı.phpmyadmınde var gozukuyor anasayfada ve admın panelde hiçbişi yok kategorı namına

umuture

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
O zaman benim yaptığım gibi konuları db e ekle sonra wp admin paneline gel tek tek kategorileri aç konuları düzelt kısmından kategori seç

uzun sürer diye korkma sunucun hızlıysa çabuk bitiyor bi yerden sonra seri oluyorsuın ben 400 konuma yaptım bunu :)

buraklee

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1950 yazı var .digerinde 550.yanı profosyonel yardımla hemen bıtıcek bır durum ama yapamadim.

buraklee

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yokmu bana yardım edebilicek o kadar yazıyı tek tek geçirmem gerekicek sanırım.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.