İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

WordPress youtube bot eklentisi

fatal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Demo adresi: www.dizilerx.com
İstenen minimum fiyat: 20 YTL
Kategori, yazılımın içeriği nedir: wordpress
Bu satışta herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: yok

Botun özelliği wordpresse anatar kelimeleri ,ve metataglı olarak youtube videolarını çekmesidir.İstediğiniz kadar videoyu istediğiniz kategoriye açabilirsiniz.İndexlenmesi kolay olan wordpress yazılımıda bir avantajı Wordpress + Botun kurulumu tarafımdan yapılacaktır. Almak isteyen arkadaşlar pm atabilirler

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96

fatal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
satın alırsak, host bilgilerini size vermek istemem açıkçası, şahsınızla alakalı değil bu.. bir sorun olursa filan ne yaparız sonra, yani ben kendim yüklemek isterim, sizce mahsuru yoksa...

ayrıca aşağıdakiler, ff de göstermedi bende, niye acaba, (rastgele seçildi)

http://www.dizilerx.com/arka-siradakiler-tanitim-fragmani-3.htm
http://www.dizilerx.com/pusat-13final-bolum-5kisim-nmg94.htm
http://www.dizilerx.com/fikrimin-ince-gulu-5bolum-5parca-wwwyinebizbizeyizcom.htm

Kurulumu satın alan arkadaşlarım yaparsa ne mutlu bana fakat yapamayanlar hatta ve hatta wordpress kuramayanlarla karşılaştığım için ; ordaki kurulumu ben yaparım cümlesini alternatif olarak verdimki verdiğim hizmetin arkasında durup arkadaşlarıma yardımcı olayım diye.

2. Olarak verdiğiniz linkleride incelerseniz yorumların yapıldığını ve daha önce videonun orada izlenmiş olduğunu görürsünüz.
ORDA ŞİMDİ VİDEO olmaması sebebi Videonun youtubeden silinmiş olmasıdır.
Zaten videolar otomatik çekilir beyenmediklerinizi aradan siz kendiniz silebilirsiniz.Veyahut beyendiğiniz videonun ismini kopyalayarak direk istediğiniz videoları tek tek wordpresse konu olarak açabilirsiniz.(Ve rastgele seçildi cümlesini kabul etmiyorum.Siz videoların isimlerini yazarsınız o youtubedeki sıralamaya göre videoları direkt olarak çeker.Yani scriptin özelliğini bilmeden konuşmak scripti karalamak olur değilmi ?)

Satın almak dışında; Başka düşenceniz veya aklınızdaki soru işaretleriniz varsa ilk önce pm olarak belirtirseniz sevinirim... Teşekkür ederim

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
(Ve rastgele seçildi cümlesini kabul etmiyorum.Siz videoların isimlerini yazarsınız o youtubedeki sıralamaya göre videoları direkt olarak çeker.Yani scriptin özelliğini bilmeden konuşmak scripti karalamak olur değilmi ?)

potansiyel bir müşteri olarak, küçük bir soru sordum, sizde mantıklı bir cevap verdiniz güzel.(silinmiştir dediniz).

yazdığım postta suçlama , karalama nerde gösterebilirmisiniz.

fatal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Karaladınız demedim zaten.Scriptin özelliğini bilmeden RASTGELE SEÇİLDİ gibi bir terim kullanmak scripti karalamak olur dedim..Yani herhangi bir bilgi sahibi değilsiniz; Bana sormamışsınız nedir neden böyle diye fakat direk olarak yargı yaparak Videolar rastgele seçiliyor diyorsunuz. Bknz : Siz rastgele seçildi yargısını sormadan söylemenize rağmen kendimce direk yargı yapıp scripti karalıyorsunuz demiyorum.Karalamak olur diyorum.

Buraya kadar ki alanlar scripti satın alacak arkadaşlar için bir referans niteliği taşımakta.Kullandığınız terim alacak arkadaşı biraz düşündürecek.Satış konusunda Boşuna postlaşmak yerine pm olarak soru sorsaydınız şimdi sorunuzun yanıtı almış olurdunuz.Alta not geçmiştim dedimki bundan sonraki satış konusundaki mesajları pm olarak atınız.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.