İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

www.sitearsivi.com/.net + Icerik[PHP] + PR5

webturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Site adresi: www.sitearsivi.com/.net
İstenen minimum fiyat: 600$
Sitenin açılış tarihi: Nisan 2005
Kategori, sitenin içeriği nedir: Link Sistemi
Günlük hit sayısı, kaynak link: (site ile ilgilenemedigimden dolayi az)
Site tüm içeriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler: programlama ve domainler hersey dahil
Hosting dahilmidir: hayir
Banlı olduğu sponsor varmı: hayir
Banlı olduğu arama motoru varmı: hayir
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi: hayir (kendim yazdim)
Yazılım Lisans sonlanma zamanı: -
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: hayir, hersey bana ait

Satma nedeni: ilgilenecek vaktim yok
PR değeri varsa linki: 5 (onceden 6 idi)
Varsa sitenin aylık getirisi: 25€ (sedo linkleri var)
Üyesi varsa üye sayısı: 1259 Üye, 4254 kontrol edilmemis aday (dedim ilgilenemiyorum)

Sitenin programlamasi kendime aittir. Admin paneli bulunmakta ve oradan kategorilerin dizilimlerini, siteleri, dost siteleri ayarlamak mumkundur. .com ve .net domainleri ile birlikte satilacaktir.

Teqin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aylık getirisi sadece 25 $ mı ? 25 dolarsa en fazla ederi 200 $dır

webturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Fikrinize saygiliyim fakat keske minimum teklifin uzerinde bir teklifiniz var ise buraya bir teklifte bulunsa idiniz. ne kadar edecegini soracak olsa idim gider baska bir tarafta baska bir baslika bu site ne kadar eder diye sorardim.

Bu arada bu fiyat bicme isini hangi kriterlere dayanarak yaptiniz. Sade oylesine kafanizdan bir rakammi soylediniz, yoksa sizin surekli site fiyati bicmekte kullandiginiz belli kriterlermi var.

Aslinda bu mesajimda baska mesajlara bir baslangic olabilecek durumda belki ama konu disi, mesajlar atmazsak senivinirim arkadaslar. Mininmum fiyat yazilmis. Bu konuda yorum yapmazsak sevinirim.

Teqin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben sitenin aylık getirisinin 8 katı oalrak siteleri alırım. ve bunuda o bicimde hesapyalıp size sundum

Ongun

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ek bilgi olarak sanırım Dolar değil AVRO. Farkeder

webturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet, ona dikkat etmemis arkadas, arkadasin ona dikkat etmediginede ben dikkat etmemisim. :p

pascha

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
avro=euro aynı şey.. bundan da önemlisi arkadaşın site satış konusunu saptırıyoruz arkadaslar.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5