T
tsarican
Misafir
www.yerlimali.org
Karanlığa küfredeceğine bir mum yak.
MERHABA
Ben Tuncay SARICAN 30 yaşımdayım ve Klinik Biyokimya ihtisası yapıyorum
Yerli(TÜRK) üretimi malların kullanılmasını teşvik için Oluşan hareketlere bir katkım olması açısından bir Internet sitesi kuruyorum (satış yapmak veya maddi gelir kaygım yok) ve yeni bir soluk getirmeyi düşünüyorum(soluğum yettiğince).
Bu konuya yapabileceğiniz yardımları ve görüşlerinizi bekliyorum
Yardıma ihtiyaç duyduğum konular
1) Hukuksal yardım: Bu sitede alternatiflerini sunacağım yabancı orjinli malların isimlerini zikretmemin bana sorun olup olmayacağı gibi
2) Webhosting :Hosting sağlayabilecek ve siteye destek olabilecek arkadaşların ve kurumların yardımlarını bekliyorum(ücretsiz hostlar php gibi dilleri kabul etmiyorlar ve her an kapanma kaygısı var)
3) Site tanıtım: Arama motorlarına kayıt yapmasını bilen ve türk siteleriyle iritbata geçebilecek kişiler
4) Webmaster:Her türlü iyi niyetli webmaster’dan yardım bekliyorum.
TuncaySARICAN
irtibat için
[email protected]
Karanlığa küfredeceğine bir mum yak.
MERHABA
Ben Tuncay SARICAN 30 yaşımdayım ve Klinik Biyokimya ihtisası yapıyorum
Yerli(TÜRK) üretimi malların kullanılmasını teşvik için Oluşan hareketlere bir katkım olması açısından bir Internet sitesi kuruyorum (satış yapmak veya maddi gelir kaygım yok) ve yeni bir soluk getirmeyi düşünüyorum(soluğum yettiğince).
Bu konuya yapabileceğiniz yardımları ve görüşlerinizi bekliyorum
Yardıma ihtiyaç duyduğum konular
1) Hukuksal yardım: Bu sitede alternatiflerini sunacağım yabancı orjinli malların isimlerini zikretmemin bana sorun olup olmayacağı gibi
2) Webhosting :Hosting sağlayabilecek ve siteye destek olabilecek arkadaşların ve kurumların yardımlarını bekliyorum(ücretsiz hostlar php gibi dilleri kabul etmiyorlar ve her an kapanma kaygısı var)
3) Site tanıtım: Arama motorlarına kayıt yapmasını bilen ve türk siteleriyle iritbata geçebilecek kişiler
4) Webmaster:Her türlü iyi niyetli webmaster’dan yardım bekliyorum.
TuncaySARICAN
irtibat için
[email protected]