İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

www.yerlimali.org yardım

T

tsarican

Misafir
www.yerlimali.org
Karanlığa küfredeceğine bir mum yak.

MERHABA

Ben Tuncay SARICAN 30 yaşımdayım ve Klinik Biyokimya ihtisası yapıyorum
Yerli(TÜRK) üretimi malların kullanılmasını teşvik için Oluşan hareketlere bir katkım olması açısından bir Internet sitesi kuruyorum (satış yapmak veya maddi gelir kaygım yok) ve yeni bir soluk getirmeyi düşünüyorum(soluğum yettiğince).

Bu konuya yapabileceğiniz yardımları ve görüşlerinizi bekliyorum

Yardıma ihtiyaç duyduğum konular
1) Hukuksal yardım: Bu sitede alternatiflerini sunacağım yabancı orjinli malların isimlerini zikretmemin bana sorun olup olmayacağı gibi
2) Webhosting :Hosting sağlayabilecek ve siteye destek olabilecek arkadaşların ve kurumların yardımlarını bekliyorum(ücretsiz hostlar php gibi dilleri kabul etmiyorlar ve her an kapanma kaygısı var)
3) Site tanıtım: Arama motorlarına kayıt yapmasını bilen ve türk siteleriyle iritbata geçebilecek kişiler
4) Webmaster:Her türlü iyi niyetli webmaster’dan yardım bekliyorum.

TuncaySARICAN
irtibat için
[email protected]

OguzKaganAslan

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
10
iyi niyetli bir webmaster olarak her türlü yardıma açığım... umarım iyi dileklerinin karşılığı hayallerine bir an önce kavuşman olur...

E

Ephitet

Misafir
başarılar diliyorum.
türk webmasterlarının yanınızda olduğunu belirtmek isterim.

T

tsarican

Misafir
ilginiz için sağolun
ben okmeydanı civarındayım bu işe zaman ve emek harcayacak herkese açıktır bu davet içerik konusundada yardımlarınızı bekliyorum belki siteye bakma imkanınız olmuştur basit fronpage le yapabiliyorum ve ücretsiz host kullanıyorum
konuyla ilgili özgün fikirleri ve yapabiliyorsanız logo ve afişlerinizi yani kısaca elinizden ne geliyorsa bekliyorum.
unutmayın bu bizim olduğu kadar çocuklarınızın ve cocuklarımızın geleceği
nette bu konuyla ilgili çok az döküman var

www.yerlimali.org
[email protected]

T

tsarican

Misafir
Arkadaşlar size özel mesaj yoluyla ulaşmam söz konusu olamıyor site de yasaklanmış lütfen sağlayabileceğiniz katkıları ve açıklamaları mailime gönderebilirseniz sevinirim
bir domain satın aldım
www.yerlimali.org
[email protected]
siteye forum yerleştirmek istiyorum ama iki denemde beceremedim bu konuya ilgi duyan olursa ve ya konu ile ilgili görüş ve önerilerinizi bekliyorum
uzmanlık sınavıma çok az bir süre kaldığından yeterince zaman ayıramıyorum siteye editörlük veye içerik sağlamak isterseniz müteşekkir olurum

T

tepenet

Misafir
Sayın arkadaşım size 1 yıllık 10 mb alan ayırdım php

name server ayarlarını aşağıdaki gibi yaparsanız bu alanı kullanabilirsiniz

ns1 tepenet.com
ns2 tepenet.com

saygılar

Http://www.tepenet.com

OguzKaganAslan

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
10
adres verirseniz bir gun oturur muhabbet ederiz neler yapılabilir konusunda... burdan bi kaç kişi daha gelir... vatana millete hayırlı bi iş yapmış oluruz... icq msn email yoluyla iletişim kurulabilir...

T

tsarican

Misafir
Ben ssk okmeydanı hastanesindeyim
bana herzaman mail adresimden veya msn yolu ile ulaşabilirsiniz
uygun olduğunuzdada yüz yüze görüşebiliriz
tepenete ayrıca teşekkürler
sanırım ama sanırım yüklemeyi başaramadım .transfer complet diyor ama kurulan hiç bir şey yok
leafftp kullanıyırum
www.yerlimali.org
[email protected]
yazan arkadaşlar alta e-maillerinide yazarlarsa iletişim kurabilirim

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5