İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

XP si di'si bilgisayarımı mahv-ı ziyan etti !!

Y

YaraMaZzz

Misafir
Macera şöyle başladı;

Bir program alıp bilgisayarda oyalanma fikri edindim nerden edindiysem...

Sonra yazılım gerekli tabi yazılım satan bir yazılımcıya gittim...

Tabi bu yazılım bir adı var adı illustrator..

Neyse aldım yazılımı buraya kadar sorun yok açtım bilgisayarı taktım dvd-rom'a si di yi...

Sevinç ve coşkuyla beklemekte ben....bekle...bekle...program açılmıyor..

Niye? Çünkü işl.sistemi win98 !

Vay anasını.....Ne var bunda ki...

E çünki illust.programı xp'den aşağısına ok vermiyo..

Demeeeee...

Sonra gider ben xp yazılımı alıp güya win98'si xp yapıcam

Aferin..akıllıca....buraya kadar hiç değilse...neyse eee sonra..??

Yine aynı işlemler yapar ben..ve bilgisayar yine ok vermiyor...vize işlemlerine döner olay...

Sonra bilgisayarda diyor ki dosyalar tamamıyla silinsin mi silinmesin mi gibi bişey..

Ben der silinsin..

Sonra bekler bekler bekler...xp olacak ümidi ile..

Veeeeeee mutlu son !

hard-disk iflas eder...bilgisayar elden gider... :D

Ovetto

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
bende ME kullanıyorum gayet memnunum, çağdışı değiliz bence, gelenekçi denebilir. :)

Y

YaraMaZzz

Misafir
Son model bir desktop masaya çekene kadar gelenekçiliğin kitabını yeniden yazabilirim ama çektikten sonra.......öhöööööö öhöööööö öhö...

Bu arada forum yöneticiymişsiniz :)

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Win98 en sorunsuz işletim sistemi kuşkusuz ama geri kaldı ve yeni programları desteklemiyor ne yazıkki. XP de iyi olmasına rağmen 2003 server kullanıyorum ve çok memnunum. XP SP2 de idare eder tabi ama 2006 yı bekleyip 64 bit lik Longhorn ları bekleyip iyi olmasını umacağız.

Tabi 64 bit işlemciye sahip olmayan kullanıcılar bu windows sürümünden faydalanamayacaklar bu kötü belki ama getirdiği yeniliklerle birçok şey değişecek bu kesin.

devilsunti

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
w. longhorn = windows vista...
bilindik windows a style xp yukleyin hazır :) normal kullanıcıyı hedeflemiyormuşmuş... sanki herkez pragramci yazılımcı geliştirmeci... herkez kolaylıkla 64 bitlik işlemci alabilir... microsoft aştı olayı... yakında oyle bir işletm sistemi yapıcaklar sırf kullancıya eziyet olsun die...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5