İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yepyeni bir Türk Sponsor

S

SiberMarket.Gen.Tr

Misafir
Değerli Türk Webmasterlar;

Artık sitenize gerçekten ödeme yapan gerçek bir Türk Sponsor var. Sözü fazla uzatmak istemiyoruz buyrun komisyonlarımızı inceleyin kabul ederseniz sizi de Affiliate Programımıza bekleriz. Şuan birçok siteye Affiliate hizmeti vermekteyiz. Sadece bir site ismi vererek size ciddiyetimizi bildirmek istiyoruz.

www.lagaluga.com affiliate sisteminde bizi tercih etmiştir.

Ayrıntılar : http://www.sibermarket.gen.tr/affiliate/

adresinde...

top10

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
keşke tıklama başına para önerseydiniz.
ayrıca sitenizin tasarımı sanki paraların üstüne yatıp kaçacakmışsınız havası vermiyor mu sizce de?

S

SiberMarket.Gen.Tr

Misafir
Merhaba;

Birçok değişik hile yöntemi olduğu için click ile para vermeyi uygun görmedik. Tasarımımız iyi olmayabilir ama kodlamamız gayet güvenli ve iyidir. Ayrıca, paraların üstüne yatıp kaçmak bizim asla yapmayacağımız birşeydir. Zira öyle olsa LagaLuga.com gibi bir site bizi seçmezdi.

Saygılar.

top10

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Lagaluga.com çok mu kaliteli bi site? Başka üyeniz var mı?
Lagaluga.com un da size ait olmadığını ne bilelim. Anasayfasına özen göstermeyen bir şirket nasıl olur da iyi kodlamadan bahsedebilir ki. anasayfayı toparlayamamışken hek girişimlerine karşı tedbir alabilir mi? yarın öbür gün parolam, bilgilerim... çalınırsa noolcak?

yanlış anlamayın sizi suçlamıyorum. öneride bulunuyorum. anasayfayı en baştan düzenleyin.Geniş bir sık sorulan sorular bölümü açın..

millet türk sponsor deyince korkuyor zaten, aman uzak durayım diyor. sizin bu tür hırsızlardan olmadığınızı ispatlamanız gerekmez mi?
sadece lagalugayla olmaz...

S

SiberMarket.Gen.Tr

Misafir
Kodlamadan kastım arka plandaki .ASP idi. Bilgilerinizin çalınması söz konusu değildir. Sitemizin arayüzü çok iyi olmayabilir. Sitenize güveniyorsanız arayın görüşelim.

Dahili Numara : (0216) 410 97 86
Dahili Fax : (0216) 410 97 86

Saygılarımızla

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5