İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yılbaşı ( Reseller Kampanya )

T

TR1Servers

Misafir
Merhaba;

Arkadaşlar yeni yıla girmeden önce bir kampanya yapmak istedik.

5 GB ALAN - 100 GB TRAFİK - Sınırsız MySql - Sınırsız SubDomain - Sınırsız Ftp Hesabı = Yıllık: 100 yTL Sunucumuzun İşletim Sistemi - Linux'tır.

TR1Servers

İletişim için PM Atmanız Yeterli Olacaktır.

Saygılar .!

VazgectimSenden

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
firma hakkında hiçbir bilgimolmamasına karşın bu fiyata bu özellikler nasıl olmakta diye ister istemez düşünüyorum...

Referanslarda dikkatimi çeken ki zaten 3 - 5 referans var

http://www.*****koyayim.be/

Domainide hiç ama hiç hoş değil..

İletişim bölümünde sadece mail olmasıda hoş değil..

Ayrıca

http://www.tr1servers.com/destek.php

Linkinin çalışmıyor olamsıda hoş değil..

T

TR1Servers

Misafir
Konulardan birinde, ilk 5 kişiye bedava hosting diye bir konumuz var o konudan gelen bir domain, Linux server'ımızda 21 domain barınmaktadır şu anda.. Fiyatı bu kadar düşük tutmamızın herhangi bir sebebi yoktur. Yılbaşına özel bir kamanyamızdır.

Saygılar.!

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Fiyati dusuk tutmanizin sebebini sormadi arkadas, nasil bu kadar dusuk olabildigini sordu. Ama sormasina gerek yok, daha once benim datacenterdan arkadasim var diye bu soruya cevap vermistiniz. Ben sizin yerinize cevap vermis oldum tekrardan, sanirim bilgilendirmeyi sagladik tum konularda mutabikiz.

PHPtoplist

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
en son aslanoto nun ramazan kampanyasında bedava reklamsız hosting vaadine kanıp hosting almıştım. birkaç günde sonra dev gibi bir reklamı sayfaya koymam için zorlandım. hadi reklam göze hitap eden bişey olsa neyse... hatta siteyi taşımadığım için hazırdaki siteye yönlendirmeme bile karıştılar, oraya da reklam koyman gerek dediler ....

ucuz etin yahnisi olmuyor anlaşılan...
inşallah sizin yılbaşı kampanyanızın da kokusu çıkmaz...
cazip bi teklif aslında, kullanıp memnun kalan varsa yazsın, biz de bakalım...

T

TR1Servers

Misafir
İlk gelen 5 kişiye bedavaya hosting diye bir kampanyamız vardı, o kampanyadan yararlanan arkadaşlara sorabilirsiniz. Herhangi bir reklamda koymalarını istemedik.

Saygılar...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5