Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Site Hakkında Genel Bilgi:
Arkadaşlar sitede görevler (missions) tamamlanmak suretiyle Hpower kazanılıyor ve bu Hpower ile BTC, Doge, LTC ve yatırım yapıp premium hesaba yükseltince Dash, ETH ve BCH kazıyoruz.
Görevleri tamamlamak için sadece enerjiye ihtiyacımız var. Enerji kazanmak...
Kripto Paralar aldı başını gidiyor. Biz de şimdi hem biraz Bitcoin kazanalım hem de bu dünyaya ufak bir güç verelim.
Telegram'da BitCoin Mining Bot grubu var. Oraya katılalım.
Öncelikle telefonunuzda Telegram yoksa, yazılım merkezinden (Android'de Google Play, iOS'ta App Center) bunu kurun...
Site Hakkında Genel Bilgi:
Hit Canavarı, ücretsiz Litecoin faucet sitesidir. İlk önce Faucethub adresinizi yazıp giriş yapıyorsunuz daha sonra recaptcha ve antibot cozuyorsunuz kazandığınız coini direk faucethub hesabınıza aktarılıyor.
5 dk'da 750 Litecoin Satoshi (Litoshi) ödemektedir.
-...
Wmlord bende değil artık Dobriç arkadaş. https://webmaster.bbs.tr benimki.
"Sanki kendi yıllarca ala bildi ya" bana dediysen şimdikinde de onay var, Wmlord da onaylıydı. Yeni sahibi ile ne durumdadır bilmiyorum.
Konudaki mail adresi eski imiş, şimdi güncellendi.
Hotmail, Outlook gibi servisler yasaklıdır. Sitenize ait mail yoksa Gmail ve Yandex mail servislerini kullanabilirsiniz.
Superonline, ne gerek duyar bilmiyorum ama arıza aşamasında hızımızı 1 mbps'e düşürüyor. Arızanın giderilmesinden sonra hızı yükseltmeyi unutuyorlar bazen. Durumu bildirmezsek aylarca o şekilde devam ediyor. Mutlaka arıza süreci sonrası hız kontrolü yapıp, düşük hız görüyorsanız bildirin.
İyinet birkaç kez el değiştirmiş gibi duruyor. Bize çekici gelen ilk webmaster forumu oluşuydu. Şimdi kimin elinde, nasıl kullanılıyor bilemiyoruz. Devir işlemleri olduğunda duyuru yapılsaydı iyi olurdu. Umarım yapılmıştır da biz görmemişizdir.
Forumların satılmasına karşıyım. Binlerce insanın...
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.