Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Arkadaşlar;
Uzun süredir bu konuyu açmak istiyordum ve çoğu sunucu işi yapan arkadaşlarada sordum %90 olumlu cevap verdiler. 20+ üzeri katılım olacaksa bir yer kiralamayı düşünüyorum eğerki 20- olursa ofisim ortalama 20 kişi rahat alır.
Görüşme tarihi olarak 6 Şubat 2011 Pazar günü...
2 Farklı seçenek mevcut performans açısından memnun kalacağınız bir sunucudur. Genelde sunucu alan kişiler fazla trafik harcamadıkları için bu seçenekleri sunduk.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.