İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ÜCRETSİZ Backlink Nasıl Alınır #EvdeKal

FuNch

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
19 Ocak 2008
Mesajlar
168
Reaction score
5
Evden çıkamadığımız bu günlerde sitelerimize yoğunluk verirken seo için çok önemli bir faktör olan backlink hakkında bazı kaynaklar paylaşacağım. Bu yazımın sonunda çok büyük sitelerden çok değerli backlinklere ücretsiz olarak sahip olacaksınız. Tamamen legal olarak Dünya çapında sitelerden sitenize etkisi yüksek olacak backlinkler bunlar. Şu anlık sadece birkaç tane yöntem göstereceğim, ilerleyen günlerde daha da artacak bu backlinkler. Evimizden çıkmadığımız, çıkamadığımız bu günlerde ek gelir olarak sitelerimize katkı sağlayalım. Ücretsiz backlink almak için aşağıdakileri uygulamanız yeterli olacaktır.
Bu backlinkleri alırken hepsini anahtar kelimenin üzerine almayın, daha bilinçli olarak seo uygulamak ve sayfalarınızı güçlendirmek için backlink nasıl alınmalı konumuzu da okumalısınız. Ücretsiz backlink alırken bundan en iyi şekilde faylanmalısınız. Aynı zamanda en çok satılan backlink paketi ve seo paketleri incelediğimiz konumuza bakarak kendi seonuzu kendiniz de yapabilirsiniz.
Backlinkleri alacağınız bir siteniz yok mu? Şu an hangi sektöre yönelik site kurmak istiyorsanız, bunu yapabileceğiniz en kolay ve güvenilir sistem bir wordpress kurmak. Aslında bir blog yazılımı olan wordpress kurabilmek için sitemizde bulunan blog açmak isteyenlere öneriler isimli konumuza mutlaka bakmalısınız.
Amazon ‘dan Backlink Almak
Öncelikle https://www.amazon.com/ adresine giriyoruz. Eğer üye değilseniz üye oluyorsunuz. Giriş yaptıktan sonra “your account” kısmına tıklıyoruz.
amazonbacklink.jpg
Daha sonra üst taraftan “isminiz amazon.com” yazan kısma tıklayıp. “your profile” yazan sekmeyi açıyoruz.
amazon2.jpg
amazon3.jpg
Daha sonra karşımıza profilimiz geliyor. Hemen sağ tarafta bulunan “Edit your profile” yazan sarı menüye tıklayın “Website” yazan yere sitenizin adresini yazın ve “save” deyin. Hepsi bu kadar artık amazon’dan kalıcı olarak backlink almış oldunuz. Daha sonra “View your profile as visitor” yazan yere tıklayarak linkinizin nasıl görüldüğüne bakabilirsiniz.
Telegram’dan Backlink Almak
Herkesin kullandığı bir uygulama olan Telegramdan ücretsiz backlink kalıcı olarak nasıl alınır?
İlk önce telegrama kayıt oluyoruz. Daha new channel deyip, channel name ve diğer bütün alanları dolduruyoruz. kurduğumuz grubun channel info kısmına gelip edit diyoruz.
telegraminfo.png
Son olarak Channel description kısmına kısa bir şeyler yazıp sitemizin linkini ekliyoruz. Bu kadar artık telegramdan backliniz var. İsterseniz kanalınızın sayfasına giderek linkinizi kontrol edebilirsiniz.
DA 91 Edu Backlink
dacheck.jpg
Yine çok kolay bir yöntemden bahsedeceğim. Siteye üye oluyoruz, burada dikkat etmemiz gereken email adresini doğru verelim çünkü şifre için mail geliyor. Daha sonra vereceğim blog kısmından istediğimiz konuya yorum atıyoruz, verdiğimiz yoruma linkimizi ekliyoruz. https://scout.wisc.edu/Weblog site bu çok hor kullanmayın hem edu hem otoritesi çok yüksek bir site.
Çok Kolay DA 83 Backlink
Üye olamaya bile gerek yok https://telegra.ph/ siteye giriyoruz. Title, name kısmını doldurup story kısmına tanıtım yazısı yazar gibi yazımızı yazıyoruz. Sonra istediğimiz kelimeyi seçip çıkan butonlardan linkimizi veriyoruz. Publish dediğimiz anda yayınlanıyor. Bir kaç günü konumuz index alır ama daha hızlı olsun derseniz pingleyebilirsiniz.
DA 97 Backlink Do Follow
Böyle bir backlink hem de do follow para verseniz alamazsınız bence koşun durmayın. Buradan siteye üye olalım. Üye olurken AdSoyad şeklinde açmalısınız, twitter adı diyorlar galiba ona. Birleşik ve baş harfler büyük olacak. Yoksa üyelik açamıyorsunuz. Üye olduktan sonra sağ üst tarafta nickiniz var ona tıklayın, karşımıza gelen sayfaya bir seo uyumlu makale ekleyip link çıkışı verin. Kaynak kodlardan kontrol ettiğinizde linkler do follow.
Bu yöntemlerle kalıcı olarak ücretsiz backlink alabilirsiniz. Seo ‘nun belki de en büyük faktörü denilebilir. Bazı arkadaşlar gibi bende içerik her şeydir felsefesine inanıyorum ama bu demek değildir ki böyle güçlü backlinkler bir işe yaramaz.
Livejournal DA 92 Backlink
Siteye üye oluyoruz https://www.livejournal.com/ üye olduktan sonra login diyerek giriş yapın. Üye olunca üyeadımız.livejournal.com diye bir blogumuz oluyor. Siteyi Türkçe yapabiliyoruz, Sağ üst taraftan yeni gönderi yaz butonuna tıklayarak blogumuza post atabiliyoruz. Yazımıza bir başlık koyalım ve içeriğimizi yazalım. İçeriğimizden anchor text olarak link alabiliriz. Link alırken brand link almaya dikkat edelim. Nasıl backlink alacağımızı öğrenmek için backlink nasıl alınmalı konumuza bakmayı unutmayın.
Sitenizle tam alakalı, doping etkisi yapacak backlinkler ve ince seo hilesi için sitemizdeki ilgili konuları okumanızı şiddetle öneririm. Aynı zamanda bu aldığımız backlinkleri ve sitemize gelen zararlı backlinkleri ahrefs backlink analiz konumuzu okuyarak öğrenebilirsiniz.

Kaynak: https://wmbey.com/ucretsiz-backlink-nasil-alinir/
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst