İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Arama sonuçlarınız

  1. S

    Satış 125K Alexa | Genel forum

    Link satılacak site : pm ile isteyiniz Domain yaşı : 4 yıl PageRank değeri ( Check link ile beraber ) : 2 Site içeriğinin dili : türkçe Satışa çıkarılan link sayısı : 5 Dışarıya çıkan link sayısı : 10 Dmoz ve Diğer dizin kayıt bilgileri : yok Alexa Sırası : 125k Aylık-Yıllık istenen ücret ...
  2. S

    PR 5 / Sıfır Çıkış / 4 Yaşında / Güncel İçerik

    Sitenizin içeriği : Yerel Gazete Sitenizin pagerank değeri : PR5 İstenen Ücret : 1 Aylık 30YTL // 2 Aylık 50 YTL // 3 Aylık 70YTL Maksimum Satılacak Link : 3 Adet Link Satılacaktır. (2 adet satıldı) Kabul ettiğiniz linkler : absürt Hariç Tüm Linkler Kabuldür. Ödeme Şekli : İş Bankası NOT : Bazı...
  3. S

    Bedava SMS

    Arkadaşlar aramama rağmen bulamadım. İnternetten bilinmeyen bir numara ile 1 adet sms göndermem gerekiyor :P Bunun için bildiğiniz çalışan bir site varmı ?
  4. S

    Rapid Kedi Köpekten Vazgeçti Sanırım

    Bunların amacı gerçekten auto download lardan kurtulmakmı yoksa milleti pre ye teşvik etmekmi. Anlayamadım gitti.
  5. S

    Son 4 gündür Sitelerdeki Hit düşüşleri

    Arkadaşlar bir çok arkadaşımla birlikte bu problemden şikayetciyiz. Sizdede bu problem varmı ?
  6. S

    Sayyac.com | Extremetracking'in aynısı ama Türk

    Geleceği olması önemli. ve Kaynağı neresi ? Kimler yaptı. Resellerdemi çalışıyor. Özel bir dedicated damı ? Ama iyi clonlama.
  7. S

    Not Defterimiz ?

    Arkadaşlar vistadaki gibi sağ tarafta duran ufak notlar bırakacağımız bir program biliyormusunuz ? İşlerimi normal notdefterine yazmaktan bıktım. Sağ tarafta göze gözükecek bir şekilde durursa iyi olur. Sizlerede lazım olabilir böle bir program. Varmı bildiğiniz bu şekilde program.
  8. S

    ŞOK ŞOK Anında Ödeme

    Refli linkini ve refsiz linkini bırakırsan. Kullanıcılar üzerinde güvenilir bir sempati yaratarak refli linklerine tıklanmasını sağlayabilirsin ;)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst