İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Arama sonuçlarınız

  1. I

    vbulletin Türkçe dil dosyaları

    3.6.8 ve 3.7.0 için iki dil dosyası. Şu an 3.7.0 için olanı kullanıyorum. Ancak hiç memnun değilim. Umarım herkesin memnun olacağı bir dosya oluşumuna katkıda bulunmuş olurum.
  2. I

    Mesaj şablonu oluşturmak

    Çok teşekkür ederim arkadaşım. Tam da aradığım buydu. Çok işime yaradı. Bu arada şu add-on ile süper bir ikili oluyor. :) : http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=102923 Sağlıcakla... :)
  3. I

    Mesaj şablonu oluşturmak

    Merhaba, Biraz uzman sorusu olabilecek bir konuda yardıma ihtiyacım var arkadaşlar. Yeni hazırladığım amatör müzik forumumda, üyelerin müzik enstrümanlarının satılık ilanlarını yazacakları bir bölüm açtım. Bu bölüme yeni bir başlık açarak (Yeni Konu) ilan vermek isteyen üyenin gireceği bilgileri...
  4. I

    Teşekkür ve Hide Eklentisini combine kullanabilmek?

    Şöyle bir şey mümkün mü arkadaşlar? Benim forumda "Teşekkür" eklentisi sadece ilk postta aktif. İstiyorum ki, ilk postta verilen link, ancak "Teşekkür" butonuna tıklandığında görünür olsun. Bunu oluşturabilmek için ne yapmalıyın? İşe nereden başlamalıyım? Yardımcı olabilecek var mı acaba?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst