İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Arama sonuçlarınız

  1. F

    Normal Basım Dergiye Reklam Fırsatı

    Bizim beklediğimiz tiraj çok yüksek ki. lütfen birazcık dergi fiyatlarına bakın. İkinci ayımızda ise çok büyük bir genişlememiz var.
  2. F

    sivriKalem yazılarınızı yayınlıyor !

    sivriKalem nedir ? Ağustos ayında ilk sayısını çıkaracak olan Türkiye genelini kapsayan bir dergidir. Yazılarımızı nasıl yayınlıyor ? Dergi basılırken sizlere ait yazıları yayınlıyoruz. Tabii ki sizin adınız soyadınız ve mailiniz şekliyle. Şartlar neler ? İllegal ve yetişkin içerikli yazılar...
  3. F

    Normal Basım Dergiye Reklam Fırsatı

    Sağolun önerileriniz için. Fiyat düşürüldü.
  4. F

    Normal Basım Dergiye Reklam Fırsatı

    Amacım kibir veya üstün görme değil. Gerekirse ciddi reklam vereceklerle fiyat konusnda görüşürüz. Ama diğer dergilerde arka kapak 4500 TL'den başlamakta..
  5. F

    Normal Basım Dergiye Reklam Fırsatı

    Pahalı mı ? Sanırım hiç dergi fiyatlarına göz atmadınız :)
  6. F

    Normal Basım Dergiye Reklam Fırsatı

    Turkuvaz ile görüşüyoruz.(YaySat'la da bir görüşme yapacağız) 300 tane ilk basımı oalcak duruma göre 2. basıma girebilir. Grup Hepsi ve HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu ile röportaj yapacak gibiyiz.
  7. F

    Normal Basım Dergiye Reklam Fırsatı

    Merhaba arkadaşlar Ağustos 2010 tarihinde ilk sayısı çıkacak olan sivrikalem dergisine reklam alımı şimdiden başlamıştır. Reklam alan ve fiyatları ; Arka Kapak : 750 Arka Kapak İçi : 350 TL Arka Kapak İçinin Karşısı : 250 TL İç Sayfalar : 100 - 250 arası. Sayfa yarısı : 50 - 125 arası. 4/1 : 25...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst