İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Arama sonuçlarınız

  1. H

    Cafenizdeki müşterilerinize oyun ürünlerini satabileceğiniz, gelişmiş bir program ist

    Merhaba, Aslında bu da bir site ama sadece internet cafe sahibi görebilmektedir ve Api sistemi ile sistemimizdeki ürünleri 7/24 çekebilmektedir. Amacı; internet cafecilerin sadece cafe içi satış yapmalarını kolaylaştırmaktır.
  2. H

    Cafenizdeki müşterilerinize oyun ürünlerini satabileceğiniz, gelişmiş bir program ist

    Cafenizdeki müşterilerinize oyun ürünlerini satabileceğiniz, gelişmiş bir program ister misiniz ? - 50 den fazla popüler oyuna ait 500 ürünü Api sistemi ile stoğunuzdan hemen satabilirsiniz, - Müşterilerinizden veya farklı yerlerden temin ettiğiniz ürünleri stoğunuza ekleyebilirsiniz. - 7/24...
  3. H

    Editör - Aylık (Ortalama 1000 post)

    5 mesajım olmadığı için özel mesaj atamıyorum, msnnizi ekledim.
  4. H

    Editör - Aylık (Ortalama 1000 post)

    Merhaba, Şuan bir haber sitesi ile çalışmaktayım, düşünürseniz eğer sizinle çalışabiliriz. Hafta içi: 10:00 - 22:00 Cumartesi: 10:00 - 20:00 Pazar: 12:00 - 18:00 Bu saatler arasında kesin olarak işim gereği internet başında olmaktayım. İyi çalışmalar.
  5. H

    Editörlük Yapıyorum!

    Şuan bir işim var ama işimden arta kalan zamanlarımda editörlük yapabilirim, post atmıyorum günde 1000 post ekleyemem yapamadığım işide almak istemem, bu nedenle editörlük yapabilirim. Rahatla ve severek yapabileceğim işlerdir, günde 50 konu açmak beni kasmayacağı için. Yapabileceğim İşler...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst