İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Arama sonuçlarınız

  1. B

    E-Ticaret Satış Scripti..Aradığınız Herşey Mevcut

    gayet güzel modüller eklenmiş ayrıca.. jquery kullanmak eticaret sitelerinde ayrı bir kolaylık ve hız kazandırıyor. İyi satışlar diliyorum :)
  2. B

    E-Ticaret Satış Scripti..Aradığınız Herşey Mevcut

    evet eleştirilerime eleştiriyle karşılık vermişin ama yinede orta düzey bir script diyorum. Neden bu düşüncede diyorsan tabi bunlar benim şahsi görüşüm olacak. ilk olarak oscommerce open source bir eticaret sistemini kaynak bir altyapı olarak kabul etmiş ve üzerinden düzenleme yapmışın. Ben...
  3. B

    E-Ticaret Satış Scripti..Aradığınız Herşey Mevcut

    Siteni inceledim güzel bir scripte benziyor. Çok iyi değil , çokta kötü değil , orta düzey kullanılabilir bir script olmuş. Özelliklerine göre fiyat olarak az söylemişin niye bu kadar az fiyat biçtin scripte onu merak ettim doğrusu..
  4. B

    Sitekur (Aynı Gün Teslim İnternet Sitesi) !

    evet yenileniyoruz diye index atmışsınız sitenize.. bir kaç referansı burada yayınlarsanız inceleme fırsatımız olabilir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst