İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Arama sonuçlarınız

  1. J

    Derbiyi kim alır?

    Dostluk kazandı :p
  2. J

    Oyun sitesıne Oyun Yukleyebılıcek Arkadaslar Aranıyor ACILL

    Verilecek ücreti vs. yazarsanız daha faydalı olur.
  3. J

    22 takım önerisi

    Bu ligler 20 takımlı.22 takım biraz fazla gibi geldi bana.22 takımlı bir ligden ger takım bir sezonda 42 maç yapmak zorunda.Buda 42 hafta demek.Ama ingiltere'deki gibi hafta içide maç olursa olabilir.Ama Türk takımlarının bu tempoya ne kadar dayanabilcekleride bi muamma :)
  4. J

    Futbol Rekorları ve Anelka

    Sanırım bu liste gerçekleşmiş transferler göz önüne alınarak yapılmış.Kaka'dan önce bana göre daha birçok futbolcu var.Ronaldinho , Ronaldo , Messi vs. ;)
  5. J

    Bu aralar ne dinliyorsunuz ?

    Kıraç - Yıldızlarda kayar. Tavsiye ederim kesinlikle ;)
  6. J

    sitemi kapattım ücretsiz veritabanını dağıtıyorum :)

    Tüh silmeseymişsin bari herkez indirir kullanırdı ama böylede önceden indiren arkadaşların işine yarıyor güle güle kullansınlar :)
  7. J

    Hangi ücretsiz Forum tavsiye edersiniz ?

    Ücretsizlerin içinde en iyisi Smf bence bir çok mod kurabiliyorsun.Ama iyi birşeyler yapmak ve bu işten bişeyler çıkarmak istiyorsan vbulletin almalısın bence.Tabi smf ile başlayıp sıkılmazsan veya işler iyi giderse vbulletin'ede geçiş yapabilirsin.Karar sana kalmış bişey ;)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst